În Rusia, sănătoşi, doar 20% din elevi

/ Vizionări: 3166

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

В России здоровы только 20% школьников Puţin mai mult de 20% dintre elevi în Rusia sunt complet sănătoşi. Sa spus de ministrul Sănătăţii şi Dezvoltare Socială din Rusia, Tatiana Golikova.

"Este absolut sanatos (primul grup de sănătate) sunt 21,4% din studenţi, al doilea grup de sănătate, care este, copiii care au nevoie de-pacient de tratament afară - 58% şi-cincilea al treilea grup, care au nevoie deja de spital tratament - 20,6%" - a spus ministrul în cadrul unei reuniuni a prezidiului Consiliului prezidenţial privind punerea în aplicare a proiectelor naţionale şi a politicilor demografice.

Ea a raportat că, în conformitate cu cercetările efectuate de institutele de Sankt-Petersburg, "un mod raţional" de azi în conformitate cu 19,4% din studenţii sunt în mod activ şi cu regularitate implicaţi în domeniul sportului 10,9% dintre elevi nu au nici un efort fizic, cu excepţia pentru scoala, 13, 2% suferă de o problemă exprimată hypodynamia (de stat a scăzut activitatea motorie - aprox. AFP) 29,7%, de dormit cu întârziere 26,8% dintre elevi.

Golikova remarcat faptul că pentru studenţii din al doilea grup de sănătate a dezvoltat un exerciţiu specială, regulile speciale de educaţie fizică în şcoală. "Înainte, când a fost utilizat, copiii sunt adesea mutat de la a doua la primul grup, care este, a dat un anumit efect" - a spus ministrul, adăugând că today doar 20-30% din studenti participa la cursuri special de educaţie fizică.

Ministrul a sugerat în acest sens, pentru a-ruse Toate concurenţei între şcoli, care se va concentra asupra dezvoltării şi creşterea de educaţie fizică în rândul studenţilor. Ea a amintit că în 2010 Rusia va fi deschis 193 Centrele de sănătate a copiilor, Itar-Tass.

Sursă