În Sevastopol intenţionează să producă combustibil din gunoi

/ Vizionări: 3142

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Севастополь În Sevastopol, care este pe cale să fie mutaţii de la oraş balnear în sectorul industrial, care urmează să fie construit, în plus faţă de terminale de cărbune, a plantelor de gunoi de reciclare. Ca serviciului de presă al oraşului Sevastopol Administraţiei de Stat, construcţia centralei prezentate de către reprezentanţii a două canadian companii de top pentru prelucrare şi eliminare de gunoi, Steven Davidson, Gilles Dupuis şi Jean-Serge Thibault în timpul unei întâlniri cu vice preşedinte al Administraţiei de Stat de la Sevastopol Miroslav Sagaydak şi şeful Municipal Ingineria Vladimir Hibuchenko .

Proiectul de plante este un sistem ecologic modern pentru reciclarea şi eliminarea deşeurilor. Problema de gestionare a deşeurilor este rezolvat cu succes în Canada, iar firmele de lider în această direcţie oferta pentru proiectele lor de municipii si orase industriale în alte ţări.

Proiectul propus de prelucrare adâncime de deşeuri municipale solide (MSW) pot fi obţinute din materii organice conţinute în deşeurile, calitatea biodiesel de combustibil de mare, care, după cum autorii proiectului, puteţi utiliza imediat - pentru combustibil şi vehiculele şi tractoare, şi pe nave şi elicoptere .

Sagaydak remarcat că, în ciuda mică zonă de biocarburanţi în oraş, canadian expertiza ofera este de mare interes: "Pentru noi este important ca proiectul nu are nevoie de alocarea de suprafeţe semnificative de teren, care, în Sebastopol prea scumpe, iar furnizarea apei industriale. Oraş vor primi producţie de tehnologie modernă, locuri de muncă mai multe şi, cel mai important - cu perspectiva de mulţi ani, una din problemele importante. "

Părţile au convenit să continue consultările în această direcţie. Partea canadiană se trimite experţi Sevastopol lista de întrebări, şi apoi a da un plan de afaceri formal.

Recall terminale de cărbune din Sevastopol este de planificare pentru a construi o societate Stevedoring companie Avlita, 77.12 parts% deţinute de societăţile controlate de omul de afaceri ucraineni şi deputat din partea Partidului Regiunilor Rinat Akhmetov.

Potrivit unor activişti ONG-urilor, construirea de un terminal pentru manipularea de cărbune din Sevastopol ar putea duce la eliberarea în atmosferă, ape şi sol până la o mie de tone de praf de cărbune pe an, ceea ce ar afecta în mod negativ situaţia ecologică din oraş şi starea de sănătate a locuitorilor, precum şi descurajarea de la vizitatorii Crimeea. În acelaşi timp, în funcţie de susţinători ai proiectului, terminalul este proiectat astfel încât exclude dăuna mediului.

Sursa Rosbalt

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137