În spitalele şi şcolile Dnepropetrovsk instaleze panouri solare

/ Vizionări: 3778

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

solar
De energie pentru nevoile de şcoli şi spitale din Dnipropetrovsk va produce în curând să fie panouri solare. A declarat adjunctul primarului din oraşul Dnipropetrovsk referitoare la conferinţa "moderne de economisire a energiei oraşe mari."

Conferinţa iniţiat de către Adunarea Internaţională de Capital şi-milionari Oraşe şi Asociaţia de oraşe ucrainene. Dnepropetrovsk a ales locul din cauza numarului mare de industrii cu utilizare intensivă a energiei - având în vedere urgenţa problemei de economisire a energiei.

Proiectul, care a fost prezentat la conferinţă, viceprimar Anatoli Krupski, cercetatorii au dezvoltat Dnipropetrovsk Universitatea.

Proiectul prevede transferul de şcoli şi spitale în oraş pe de încălzire cu energie solară. Panouri solare primul în aceste instituţii ar trebui să apară în 2008. Aceasta va salva până la 40 la sută de energie electrică şi, în consecinţă, pentru a elibera fonduri pentru alte necesităţi, a declarat Krupski.

Viceprimar, de asemenea, a spus că începuse deja înlocuirea echipamentelor mai economice în cazane urbane, şi de Sud Construcţiilor de Maşini Plant a început producţia de generatoare eoliene, care va servi mai ieftin oraş pentru electricitate.

Sursa: AMI "Noutati-Ucraina"

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137