În Statele Unite a început сiparea populației

/ Vizionări: 7624
Tag-uri: ,

В США приступили к чипизации населения

 

Subiectul atât de mult timp discutat și determinat ca un rău absolut este deja în curs de implementare.

În SUA a fost anunţată alocarea terenurilor de pământ fără plată
În SUA a fost anunţată alocarea terenurilor de pământ fără plată

Experimentul privind înrobirea totală a societății, SUA au început cu cetățenii americani. De ce vorbim despre ciparea populației ca despre o sclavie? Deoarece această tehnologie nu este pusă în aplicare în mod voluntar, ci forțat. Plus reflecții asupra sensului metafizic al inovațiilor.

" Administrarea din Wyoming ( SUA ) a lansat un program de cipare a populației. În districtul Hanna, Wyoming, a fost emis un decret, care face obligatorie instalarea cipurilor la persoane care primesc indemnizații sociale sau muncesc în instituții de stat.

Procesul de cipare (MINI RFID), lansat de conducerea Wyoming, prevede identificarea automată a cetățenilor. Cip este un mini-calculator cu o capacitate de stocare de 100 de gigabiți, care conțin tot felul de informații: date medicale, asigurări, numărul de permis de conducere, credite, antecedente penale, etc.

Timp de două luni în Italia au instalat atâtea panouri solare, câte în SUA într-un an
Timp de două luni în Italia au instalat atâtea panouri solare, câte în SUA într-un an

Populația Wyoming exprimă o atitudine diferită față de instalarea MINI RFID - de la extrem de pozitivă până la puternic negativă. Un cetățean a spus că se miră cum a trăit anterior, pentru că acum, după instalarea cipului, el poate face cumpărături fără portmoneu. Cu toate acestea, o mamă singură se plânge că nu poate refuza sprijinul din partea statului și este forțată să instaleze MINI RFID. Unele persoane, fiind suportere de inovații tehnologice, sunt mândre pentru dezvoltările americane avansate, capabile să prevină actele teroriste.

O respingere vehementă a programul de cipare au manifestat oamenii credincioși, care cred că ciparea corespunde profeției descrise în Biblie privind marcarea  "numărului fiarei"  pe mâinile de oameni. Omul care are acest semn va suferi în iad.

Este de remarcat faptul că majoritatea dintre locuitori din Wyoming se bucură pentru instalarea MINI RFID, deoarece acest lucru face viața mai ușoară – este mai ușor să treci un examen medical, părinții pot fi mai siguri pentru copiii lor și așa mai departe.

Însă persoanele supuse cipării au început să se plângă de un sentiment de oboseală , insomnie și apariția anxietății ".