În supermarketuri britanice nu mai dau pungi gratuite

/ Vizionări: 4156

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

pungilor de plastic British lant de supermarketuri, Marks & Spencer va opri eliberarea pungilor de plastic gratuite pentru clienţii săi, ghidată de preocuparea pentru mediu, a declarat lanţului de magazine.

Săptămâna trecută, la Londra Primarul Ken Livingstone a lansat campania împotriva dăunătoare pentru ecologie de utilizare de pungi de plastic. Potrivit lui, în medie, o persoană care foloseşte o pungă de plastic pentru 12 minute, apoi se aruncă departe. Între timp, extinderea punga de plastic o ia aproape 400 de ani, a spus primarul.

Marks and Spencer va vinde pachete de câte cinci pence bucata, iar din luna mai a acestui an, a intrat în magazin şi pungi de bumbac organic, care pot fi utilizate pentru mai multe ori achiziţii. Inovatoare încă afectează numai supermarket alimentar, care vinde, de asemenea, îmbrăcăminte şi bunuri de uz casnic.

În fiecare an, cumparatorii britanici sunt luaţi în supermarketuri la 13 miliarde de pungi din plastic gratuite, care este de aproximativ 216 saci per persoană.

Bani colectate din vanzarea de pachete de Marks & Spencer intentioneaza sa transfere terenul de mediu organizarea Trust, care se ocupă cu crearea de noi parcuri urbane şi grădini.

lant de supermarketuri a început deja să vândă participaţii în unele magazine din Irlanda de Nord şi nord-vest a Angliei. Ca urmare, în regiunile pilot folosind noul pachet a fost redus cu 70%.

"Închipuiţi-vă numai că clienti pe tot parcursul Marea Britanie va reduce numărul de pachete pe care le câştigă din magazine, pentru anul la 70% pe an. Aşa că vom reduce numărul de pungi folosite cu 280 de milioane de," - a declarat directorul executiv al Marks and Spencer Rose Stuart .

Iniţiativa reţelei comerciale a devenit următoarea etapă de o campanie masivă, care a dat un nou început în toamna anului 2007, prim-ministrul Gordon Brown.

A dat adresa de keynote privind schimbările climatice în clădirea World Wildlife Fondului, în Londra, premierul a spus că în următorii ani ţara ar trebui să scapi de "poluante" pungi de plastic in supermarketuri.

Sursa: http://www.rian.ru/

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137