În zona de domenii internet apare ecologice. Eco

/ Vizionări: 3620

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

lampă de economisire a energiei
Domeniu -. Eco echivalent ecologice,. Ru. Com sau. Org - va fi disponibil de la începutul anului viitor. Acest domeniu a creat special pentru resurse legate de mediul înconjurător, conservarea energiei şi schimbărilor climatice. Inregistreaza-un domeniu ar trebui să fie gratuită pentru persoanele interesate în problemele de mediu.

Potrivit ICANN, un non-profit organizaţie internaţională creată pentru a gestiona problemele legate de nume de domenii, adrese IP şi alte aspecte legate de Internet pentru a achiziţiona numele de domeniu complet va costa aproximativ 100 de mii de dolari, şi lupta pentru aceasta ar fi intrat deja fostul american vice-presedinte Albert Gore Jr. şi sovietic preşedintele Mihail Gorbaciov. Fostul vice-presedinte SUA sprijină american de mediu compania Dot Eco "SRL, în timp ce fostul lider al Uniunii Sovietice în mod indirect, prin intermediul verde Internaţional al Crucii, infiintata in anul 1993, contribuind canadian Alianţa Big cameră.

Este cunoscut faptul că Sala Mare, a fost deja promis, în cazul unei "verde", domeniu gratuit de a aloca un sfert din profitul din vânzarea de adrese pe scopuri umanitare şi de mediu. De asemenea, Alianţa canadian a asigurat că reclamantele au pentru a dovedi dreptul lor de a primi mail la acest domeniu, astfel. Eco devenit un fel de garanţie a calităţii pentru organizaţiile de mediu.

Al Gore, la rândul său, a menţionat că cu ajutorul domeniul mediului, ca intentioneaza sa adune in jurul acestor probleme comunitatii mondiale, precum şi crea o bază de cunoştinţe comune. Având cunoştinţe şi capacităţi, oameni consideră că este mai uşor să facă o contribuţie la salvarea mediului.

vegetarian.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137