Încă o dată despre lupta împotriva propagatorilor pe Internet

/ Vizionări: 2498

Încă o dată  despre lupta împotriva propagatorilor pe Internet

 

Încă o dată  despre lupta împotriva propagatorilor pe InternetSituaţia în societate se tensionează inevitabil - creşterea frecvenţa a menţionării în mass-media a fărădelegilor rutiere, crimelor comise de colaboratorii legii şi  imigranţilor, tema vieţii dulce a starurilor şi funcţionarilor birocraţi. În Internet sunt discutate activ cazuri de spălare a banilor la nivel naţional, din toate părţile răsună apelurile de a părăsi ţara (în special, în rândurile tinerilor).

Deci, unul din principalele instrumente ale manipulării opiniei publice - este programarea neuro-lingvistică.

Nu reprezintă nici un efort suplimentar să evidenţiem din toată cantitatea  informaţiei provocatoare distructive  nişte "blocuri de construcţie" din care se formează o stare generală de spirit tristă.

În Spania a fost interzisă uciderea taurilor în cadrul sărbătorii „Toro de la Vega”
În Spania a fost interzisă uciderea taurilor în cadrul sărbătorii „Toro de la Vega”

De exemplu, sunt nişte verbe, integrate în structurile complexe, care se introduc uşor în mentalitate. Folosindu-le, autorul informaţiei se simte un cunoscător excepţional al subiectelor afectate, îşi distrează stima de sine cu aluzii sarcastice referitor la structurile guvernamentale, pe care le urăşte.

De exemplu, a stoarce banii, a părăsi ţara.

Prima combinaţie formează o imagine stabilă de o corupţie larg răspândită a aparatului de stat, inclusiv a oamenilor, care nu sunt implicaţi în procesul de descompunere a statului. Toată vina, în orice  informaţie, de obicei, este atribuită lui Putin. A doilea expresie formează o dorinţă maniacală de a părăsi Rusia şi tot ce este legat de ea.

„Ar trebui să  luptăm pentru demisia tuturor agenţilor lui Fursenko!”
„Ar trebui să luptăm pentru demisia tuturor agenţilor lui Fursenko!”

Aceste forme verbale sunt menţionate, cu o viteză de invidiat, şi sunt introduse rapid în vocabularul cititorilor, formând un program clar psihologic. Ar fi oportun să luăm decizii echivalente privind contra-măsurile respective.

Pentru ce ar trebui să se inspire populaţiei o isterie? Baza socială în formă de poporul nemulţumit de birocraţia funcţionarilor publici, a fost elaborată cu succes prin intermediul mass-media tradiţionale, în special, televiziune, care s-a alăturat la propagare pe Internet.  A fost extinsă platforma de sprijin  a opoziţiei în afara  sistemului.

În timpul examinării acestui fenomen într-un context special, a fost determinat sistemul de criptare şi de decriptare a informaţiilor trimise într-o anumită direcţie.

Şacalul împotriva vulturului (4 Foto)
Şacalul împotriva vulturului (4 Foto)

Realizatorii proiectelor de opoziţie formează o bază extinsă a subiectelor ce ţin de interesul populaţiei, preponderent prin analiza întrebărilor lansate pe Internet. Aceste puncte şi au fost bombardate. Mecanismul propagării s-a dovedit a fi destul de simplu:

  1. Evidenţierea tezei, care caracterizează o atitudine negativă a masei mare de oameni faţă de acest fenomen, proces  sau eveniment.
  2. Teza este criptată într-o îmbinare de cuvinte, în cele mai multe ori, cu prezenţa frazeologiei  şi jargoanelor. Se formează o expresie de bază stabilă şi uşor de reţinut, şi deasupra ei sunt adăugate informaţii în formă de fapte: Partidul de hoţi şi escroci, etc.

Principalul lucru  este dea a crea un "brand". Fie ca clişee liberale să se învârtească pe limbă, chiar pur şi simplu, sensul lor va fi uşor găsit întotdeauna. Scopul principal - de a impune o formă lexicală.

Mecanismul de contracarare  ar trebui să fie similar:

  1. Identificaţi forma lexicală cu un sens negativ.
  2. Găsiţi tezele ascunse în spatele ei.
  3. Formulaţi tezele antagoniste - pozitive.
  4. Criptaţi tezele ideii în îmbinări de cuvinte, mai bine cu conţinutul frazeologic şi cu jargoane.

De exemplu:

Expresie:

A părăsi ţara – a deveni exilat, a trăda poporul său, a scuipa pe strămoşii săi, a se vinde inamicului.

Antiteza:

A iubi patria, a face parte din popor, a  respecta istoria şi strămoşii, a ajunge la o prosperitate, etc.

Astfel, este necesar să se formeze un fundal pozitiv informaţional, care ar   promova intenţiile pozitive ale cetăţenilor din Rusia, dorinţa lor de a construi  cu propriile mâini prosperitatea personală şi cea a poporului.

 

 

Sursa: nstarikov.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://www.noi.md/md/feed/): failed to open stream: Connection refused

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137