Încălzirea globală este forţând organismele să migreze

/ Vizionări: 4188

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Încălzirea globală este forţând organismele să migreze
În secolul XXI, ca rezultat al încălzirii globale se întâmplă organisme vor fi forţaţi să se mute în fiecare an, o medie de 420 de metri în direcţia latitudini mai reci. Aceasta înseamnă că organismele vii sedentari vor fi forţate să se adapteze sau să moară.

În unele părţi ale Pământului se încălzeşte atât de repede încât organismele vii va avea un an pentru a trece la câţiva kilometri pentru a "neutraliza" schimbările climatice în curs de desfăşurare. Aceste concluzii nu sunt reconfortant sa ajuns ca urmare a muncii în comun California, Academia de Ştiinţe, institute ştiinţifice de la Berkeley şi Carnegie. Rezultatele cercetării lor, aceste organizaţii de cercetare au împărtăşit cu cititorii revistei ştiinţifice «Natura» («Natura").

Autorii susţin că, în 2100, organismele vii ar fi forţaţi să se mute la o medie de 15 metri la 10 de kilometri (în funcţie de locul în care ei trăiesc în munţi sau câmpii) în căutarea pentru un mediu familiar.

"Adaptarea, migrează sau mor. Numai trei opţiuni se află în fiecare organism viu ", - spune Healy Hamilton (Healy Hamilton), biolog California, Academia de Ştiinţe.

Oamenii de stiinta din domeniul ştiinţific interesele lor s-au folosit 16 de modele matematice diferite care reflectă schimbările climatice din diferite regiuni ale lumii pe parcursul secolului XXI. Rezultatele modelării matematice a arătat că organismele au acum la viteze de călătorie medii de 420 de metri de un an după condiţiilor climatice în schimbare.


David Ackerly, UC Berkeley profesor şi co-autor al studiului, spune că în zonele muntoase din organisme vii trebuie să prodelyvat cale mai scurtă, urca panta la formularul de zona de confort necesar.

Organisme vii ecosistemele de câmpie trebuie să "lucreze" mai confortabil pentru a ţine pasul cu propria specie, condiţii climatice. De exemplu, în SUA, America Centrală Plains iepure sălbatic sau de insecte în fiecare an va trebui să se mute la nord la 4.8 sau 6.4 km medie pe an, să fie în habitatul lor natural.

Studii de teren în Alpi şi California de Sud a confirmat faptul că specii de organisme vii sunt ridicate sus, după schimbarea condiţiilor climatice, rezumă David Ackerly.


Gordon (Gordon) si Betty Moore (Betty Moore) de la Universitatea Stanford spune că încălzirea globală desfăşurarea şi condiţiile climatice numai 10% pentru toate rezervele naturale protejate şi alte zone de pe glob se vor întâlni oameni care trăiesc acolo organismelor vii. Aceasta înseamnă că protejate multe specii de organisme vii va trebui pur şi simplu unde să migreze.

Hamilton (Hamilton) consideră că ar trebui să pariu privind zonele protejate, localizată şi extinzând astfel că cea mai bună modalitate de a permite organismelor vii de a migra de la "ieşire" condiţiile climatice de obicei. Necesare pentru a crea un fel de "coridoare" de natura neatinsa, care se va muta progresiv pentru a organismelor vii în latitudini mai mari, sau urca la munte.

Condiţiile climatice din aproximativ o treime din toate habitatelor de organisme vii de pe planeta se va schimba atât de repede că anumite specii de plante, cum ar fi ierburi si lemn, dispar pur şi simplu, dacă nu luăm nici o acţiune.

priroda.su