Încălzirea globală este inevitabilă

/ Vizionări: 3314

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Până la sfârşitul celei de-a secolului 21, temperatura medie a planetei va creşte la 1,8-4,0 grade, tendinţa de încălzire globală este inevitabilă. Acest lucru a fost raportat într-un publicat recent în China Raport referitor la dezvoltarea ştiinţei în 2008. "

Cum climatice afectează activitatea umană - rămâne o problemă de contencios în domeniul ştiinţific, dar raportul autorul - un membru al Academiei chineze de Stiinte Tszunbin Fu remarcat faptul că creşterea temperaturilor medii de pe planetă - un fapt care nu sunt supuse nici o îndoială. Potrivit documentelor descoperite de Grupul Interguvernamental privind schimbările climatice, o probă concludentă a încălzirii globale sunt la scară mare de topirea gheţarilor şi creşterea nivelului mării.

Academice a confirmat faptul că activitatea umană - cauza principală a încălzirii globale. Potrivit Organizaţia Meteorologică Mondială, atmosfera creşte treptat, concentraţia de gaze cu efect de seră, în special dioxidul de carbon, ceea ce conduce la-numitul "efect de seră, astfel", care este încălzirea planetei.

De asemenea, raportul remarcă faptul că unele tipuri de gaze cu efect de seră este foarte "de lungă durată, şi cu activity increasing umane, este de aşteptat să amplificarea volumului lor în atmosferă. Astfel, concentrarea lor va fi o lungă perioadă de timp a menţinut un nivel ridicat, chiar dacă oamenii fac tot posibilul pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon, rapoarte Xinhua News Agency.

http://www.pravda.ru/