Încărcarea bateriei vehicul electric în 15 de minute. Gândiţi-vă proiectul City.

/ Vizionări: 6568

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Зарядка батарей электромобиля за 15 минут. Проект Think City.

Una dintre cele mai tehnologice obstacole majore pentru masina electrica a maselor a fost o lungă perioadă de timp, a încărca bateria. Chiar şi cele mai promiţătoare proiecte sunt obligate să perceapă bateriile la 80% mai mult decât o oră, cum a fost cazul cu Mitsubishi i-MiEV. În comparaţie, pentru a umple rezervorul de combustibil cu masini clasice ar trebui să fie mai puţin de 5 minute.

Ieri la Salonul Auto de la Washington, compania a introdus un sistem de alimentare Gândiţi-vă promiţătoare, care vă permite să încărcaţi bateria electrică Gândiţi City la 80% din suma totală pentru un record de 15 minute. Pentru a sublinia viteza de o baterie auto Kenni Richard (Richard chibzuit), CEO-ul Gandeste-te, seta contorul de timp de 15 minute în timpul unei conferinţe de presă că el a numit "un salt înainte serioasă faţă de o maşină electrică masivă."

Gandeste-a testat tehnologia, pentru o tensiune de încărcare rapidă de 440 V, cu numele de "nivelul trei" şi dezvoltat de Tokyo Electric Power Company (TEPCO). "Aceste teste au confirmat fiabilitatea tehnologiei şi încărcare rapidă a arătat disponibilitatea pentru utilizarea comercială" - şef al companiei.

Зарядка батарей электромобиля за 15 минут. Проект Think City.

Seturi de baterii litiu-ion pentru Gândiţi-electrice de la City Compania va furniza EnerDel, care până în 2012 va fi furnizorul exclusiv de baterii pentru aceasta masina electrica. Baterii de aceasta companie au fost iniţial dezvoltat pentru a permite încărcarea rapidă şi au crescut capacitate.

Vânzările de electrice City va începe în acest an în SUA. Masina va atinge viteze de peste 115 kilometri pe oră şi pot fi depăşite pe 160 km de încărcare a bateriei complet. În plus faţă de încărcare rapidă de la sursa, un vehicul electric volt-440 pot fi reîncărcate de la priza de 110 sau 220 de volţi, dar în acest caz maşina va trebui să fie reîncărcată pentru mai multe ore, de exemplu, în timpul nopţii. Încărcaţi bateriile timp de noapte, de asemenea, poate da unele avantaje dacă folosiţi un tarif de energie metru-multi, în acest caz, pe timp de noapte realimentare pe masina electrica va costa mult mai puţin.

Зарядка батарей электромобиля за 15 минут. Проект Think City.

Despre Gandeste-te.

Gândiţi-vă - o companie de origine scandinavă au fost adoptate în SUA, un pionier şi lider in productia de vehicule electrice, care este pe piaţă de peste 19 ani. Aceasta este una dintre putinele companii care mass-produc un plin sută la sută de vehicule electrice.

Sursă

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137