Incarcatoare telefoane mobile va fi «recompensat» stele

/ Vizionări: 3430

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


stele La prima vedere, poate părea surprinzător, dar încărcătorul "telefon lăsat în priză continuă să consume energie electrică. Potrivit experţilor, astfel, pierdut aproximativ 2 / 3 din totalul energiei electrice utilizate de dispozitive mobile.

Leading cu producatorii de telefoane (LG, Motorola, Nokia, Samsung Electronics, Sony Ericsson) a venit împreună pentru a dezvolta un sistem de evaluare a energiei frugalitate "încărcătoare. Acum, fiecare client de cumpărare poate să se familiarizeze cu performanţele ecologice potenţiale ale fiecărui încărcător (foto: nici stele nu sunt rentabile "încărcătoare" cinci stele sunt cele mai "verzi" dispozitive).

În cazul în care 3 miliarde de oameni au telefoane mobile, va achizitiona încărcătoare, evidenţiată de 4 sau 5 stele, economiile ar fi echivalentă cu cantitatea de electricitate generată de centralele electrice trei dimensiuni medii.

În viitorul apropiat, tot mai importanti producatori de dispozitive mobile să fie echipat cu alarmă vizuală, numindu-om de nimic "încărcător" de la priza de perete.

priroda.su