Începe cea de-a VI ediție a Festivalului Art Labyrinth 2013: artă, cultură și eco life

/ Vizionări: 3304

Art Labyrinth 2013

 

 

Arta de a fi liber: scoala secolului nou (Video)

Festivalul de muzică și artă Art Labyrinith este la cea de-a șasea ediție în acest an. Acesta vine cu un program complex pentru toți iubitorii de artă. Art Labyrinth va întruni oameni deschiși și creativi din diferite țări ale lumii, care vor face un schimb de experiență în tot ceea ce ține de artă și cultură.

 

În acest an, la festival vor participa mai multe țări, printre care Ucraina, România și Cehia. ”Festivalul se face în mijlocul naturii, într-un loc cît mai ”sălbatic”. Nu se vînd și consumă băuturi alcoolice sau țigări, vrem să avem o conștiință cît mai curată. Nu avem interese comerciale. Îngrijim natura și avem grijă de ceea ce facem”, a spus unul dintre organizatori.

Festivalul se va desfășura într-un loc deosebit de pitoresc – în raionul Edineț. Participanții vor veni de acasă cu corturi și vor trăi în sînul naturii. Aici, vor avea parte de diferite master-classuri, muzică, teatru, mîncare vegetariană și alte practici ecologice.

Peste 200 de oameni și-au anunțat deja participarea pe o rețea de socializare. Anii precedenți, festivalul a avut un succes real, primind reacții pozitive din partea tuturor participanților.

Prețul de intrare la festival este de 80 de lei. Acesta va dura trei zile – 21-23 iunie.

 

 

Art Labyrinth 2013

 

 

Sursa: noi.md

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137