India a invitat în mod oficial lumea să renunţe la carne

/ Vizionări: 4404

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

отказаться от мяса

India, cetatea de o dieta vegetariana, a cerut celorlalte ţări să respingă carne de vită, de a stopa încălzirea globală. Experţi privind schimbările climatice a avertizat că, fără o acţiune planeta se încălzeşte aceasta poate provoca potenţial catastrofale schimbările climatice, în sistemul de Pământ, ceea ce conduce la foamete, seceta, furtunile şi pierderi masive de specii.

"Cauza cea mai importantă din emisiile de carbon - este mâncând carne de vită", - la convins pe ministrul Mediului şi Pădurilor din India, Jairam Ramesh. El a afirmat acest lucru în timpul prezentării sale oficiale la ONU. "Formula mele - pentru a opri toate mănânci carne. Aceasta va opri emisiile de metan ", - la convins pe ministrul-vegetariene.

Myasoedstvo - un lucru comun în India, deşi într-o măsură mai mică decât în ţările occidentale. Cu toate acestea, marea majoritate a oamenilor din India refuza carnea de vită, şi o importantă minoritate musulmană nu mănânc carne de porc. Cei care refuză să mănânce carne, să contribuie la "a atenua efectele schimbărilor climatice", a declarat Jairam Ramesh.

În 2008, Rajendra Pachauri (de asemenea din India), care prezidează în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite interguvernamental asupra schimbărilor climatice, de asemenea, sugerează că persoanele ar trebui să reducă consumul de carne pentru a ajuta la combaterea schimbărilor climatice. Studiul său a arătat că producţia de carne este responsabila pentru o cincime din totalul emisiilor de gaze cu efect de seră.

Sursă

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137