Industria de automobile verzi: nu uitaţi despre anvelope

/ Vizionări: 2948

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

экологичный электромобиль

Acum, în capitala auto din SUA, Detroit Auto Show este deţinut. Majoritatea clienţilor remarcat consolidarea tendinţelor de mediu în industria de automobile. Ford Focus, cu o masina motor hibrid al anului, iar pentru vehiculele electrice au chiar şi un pavilion separat, intitulat "Electric Avenue". Nu vor fi prezentate atât de puternic promovat de modelul american de la General Motors - Chevrolet Volt (de culoare gri în foto). Nissan prezintă acolo propria electrice auto Nissan Leaf (albastru pe fotografie). Toyota prezintă mini-Prius ...

Cu toate acestea, să ne uităm mai larg. Biosferei are un potenţial enorm de auto-reglementare şi de recuperare. Cu toate acestea, chiar şi resursele sale au o anumită limită, care, dacă nu opri, vom ajunge foarte curând, dacă rădăcina nu se va schimba nimic.

Poluării aerului şi apei, reducerea de pădure şi la distrugerea habitatelor, de cele mai multe animale duce constant umanitatea să se autodistrugă.

Banal, atunci când inginer-inventator minimizarea impactului asupra mediului pe una din etapele de producţie, creşterea bruscă a presiunii pe de altă parte. Se pare situaţia paradoxală în care mediul este o acoperire, o cascadorie de publicitate în cele mai "murdare" domenii de activitate umană. Desigur, PR al companiei accent pe "pătată" complot, şi acele puncte de operare, care continuă să provoace daune okruzhdayuschey puternic mediu, în spatele scenei.

Ca exemplu, o varietate de "verde" de anvelope, principalul avantaj de care este declarată în reducerea consumului de combustibil şi, în consecinţă, la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Producătorii în orice mod abuziv de rezistenţă la rulare, care se presupune că a fost cauza de mediu mai mult rau decat productia de anvelope, de prelucrare şi distrugere.

Desigur, aş dori să reducă consumul de combustibil auto (nu este mult mai la stânga), şi menţinând în acelaşi timp şi aderenţă excelentă manevrabilitate excelenta. Se pare ca liderii lumii, cum ar fi Michelin, Bridgestone şi Yokohama, nu este.

экологичный электромобиль

Dar la o examinare mai atentă se pare că unele pneuri rămas aceleaşi. Aceasta înseamnă că uzate, învechite "verde" pneuri, de asemenea, ar trebui să fie eliminate de rău, fără a naturii.

Fapte - sunt lucruri incapatanat. Faptele dovedesc că anvelopele sunt în continuare cele mai dificile pentru prelucrarea şi reciclarea instalaţie. Cuprins în polimeri pneurile practic nu se pretează la descompunerea naturală, şi în arderea lor produce funingine, şi gaze toxice mulţi.

Dar chiar şi în acest domeniu sunt znachitelney miscarii de mediu. O societate a fost capabil de a crea o cerere adevărat prietenos tehnologii care protejează mediul. Prezentat la Conferinţa ONU de la Copenhaga pe conceptul de anvelope bioizoprena bază vor fi în viitor să renunţe la utilizarea de produse petroliere şi astfel reduce în mod semnificativ impactul asupra mediului. De asemenea, este probabil ca analog biologice de izopren ar fi mai sensibile la degradarea naturale.

Ne amintim că suntem acţiunile lor dictat "Politica producătorii al partidului. Prin refuzul de a cumpăra risipitor, şi care optează pentru produse prietenoase mediului şi tehnologii, suntem modelarea viitorului nostru şi, prin urmare sunt deja prezente.

ecofriendly.ru/2010/01/15/zeleneyushhij-avtoprom-ne-zabyt-pro-shiny / "target =" _blank "> Canal