Influenţa de desene animate asupra copiilor. Multimatritsa.

/ Vizionări: 15552

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

desen animat
În mintea ruşi desene animate pentru adulţi - este că a priori este destinat pentru copii. Dar pentru un motiv mai mult şi mai mulţi părinţi au temeri legate de siguranţa şi beneficiile pentru copiii lor multproduktsii străine. În cazul în care este sensul opresive de anxietate, atunci când vom vedea cu ochii copiilor noştri desene animate străine? Există suspiciuni că în acest moment există ceva în neregulă şi ireparabile ...
Vom încerca să transforme aceste îndoieli în certitudine absolută.

Majoritatea produselor din vis transportoare fabrica american pentru copiii noştri nu este inofensiv. Şi care rămâne mic poate fi văzută numai sub cenzura părintească şi comentarii părintească, altfel copiii lor să crească, nu tu.

Vă puteţi imagina că bunicile noastre şi-bunicii mare încredere în cineva caz nefamiliare - de a spune povesti copiilor. Dar de ce acum, milioane de părinţi permit copiilor lor sa ma uit la desene animate, care nu se uita la ei înşişi, autorii pe care nu ştiu nimic şi scopul acestor autori sunt, de asemenea necunoscut.

Dar un basm - este că, în mintea copiilor sub forma modelului din lume - imagini de mama şi tata, prieten şi duşman, bine şi rău ... Toate ceea ce el se va concentra toată viaţa, ca centre spirituale.

Way. Dacă copilul dumneavoastră vă formare în vârstă, sau de predare la un azil de bătrâni - de asemenea, depinde de educaţie, şi inclusiv, de basme that tu l-ai spus, şi de la desene animate, care ia permis sa ma uit.

Copilul vede aproape toate informaţiile sub formă de imagini. Din aceste imagini, cum ar fi copilul cuburi construieşte modelul său din lume. Si cel mai important cub acea imagine este imaginea femeilor, fete, fete ...
Uitându-mă la desene animate fete eroine absorbi stereotipuri de comportament sexual viitoare, iar baietii au format o matrice, pe care le vor căuta inconştient alegerea partenerului de viaţă - mama de viitorul copiilor lor. Şi nu este vorba doar despre aspectul, ci despre interne, calităţile spirituale, aşa cum a demonstrat prin apariţia şi modul de acţiune eroine desen animat.

I-am uitat la mila de desene animate american, lansat pe bandă sute de episoade, în cazul în care eroinele sunt femei, şi a arătat toate psihologia copilului.

Psihologul a fost socat ceea ce am văzut. Dar noi am fost şocaţi verdictul ei.
Se pare, eroina de desene animate americane cele mai proiectat în aşa fel încât o vedere casete sistematică a participării acestora duce la dispariţia a funcţiilor de procreare. Motivul pentru care acest lucru este aşa - imaginea femeilor private de romantism şi mister prin care acesta a crescut în realism, fiziologia şi cruzime. Pe drum, devalorizat şi ridiculizată feminin calităţile tradiţionale ale societăţii ruse, aceleaşi care glorifica vechiul nostru, de uz casnic bune desene animate - castitate, modestie, altruism, modestie şi maternitate, ca atare.

La fel ca fac străine, în principal desene animate american, se încadrează într-o frază scurtă - pângărire intelectuale. Acest punct de vedere este un copil psiholog profesionist.

Sursa Skazka.nsk.ru