InfraFloor – încălzirea economică a apartamentului

/ Vizionări: 3906

InfraFloor – экономичный обогрев квартиры 

 

Compania InfraFloor a demonstrat noul produs – un încălzitor local cu infraroșu a pardoselilor. Spre deosebire de produsele competitive disponibile pe piață, InfraFloor generează radiație infraroșie, care încălzește în mod direct obiectul şi nu aerul din jurul lui, la fel ca şi mai multe încălzitoare cu convecție de pardoseală sau încălzitoare încorporate. 

 

Comparativ cu radiatoarele clasice de podea, InfraFloor reduce costul energiei pentru încălzirea locuințelor cu 25-30%. În plus, instalarea sistemului nu are nevoie de nici-un cost, elementele plate și flexibile ale foii de încălzire pot fi plasate aproape oriunde. Radiatorul nou nu creează poluare în formă de alergeni şi praf, nu afectează funcționarea altor dispozitive electronice și poate fi folosit în orice suprafață, fie piatră, lemn, faianţă, laminat sau marmură.

Un termostat programabil poate fi setat la nivelul maxim de eficiență energetică.

Sistemele de încălzire încorporate sunt dezvoltate și instalate la etapa de proiectare și de construcție a casei şi în viitor sunt rareori supuse oricăror modificări, deoarece reconstrucția lor este prea scumpă. InfraFloor nu are acest neajuns și poate fi instalat cu costuri minime, în funcție de nevoile individuale ale fiecărei clădiri sau a părților acesteia. În acest caz, el nu va fi deloc observat și nu va ocupa spațiul suplimentar, la fel ca şi obișnuitele radiatoare de podea cu ulei termic, nu va face zgomot şi nu va fumega ca ventilatoare cu încălzire.

Sala de cinema sau sala de fitness în casă, pot avea niveluri foarte diferite de încălzire la aceeași oră a zilei şi InfraFloor va rezolva această problemă, chiar și în cadrul aceluiași spațiu – va ajuta la punerea în aplicare a unui fel de control multizonal al climei, care este foarte popular în rîndul producătorilor auto.

Pardoseala cu infraroșu, elimină vechiul sistem de încălzire centrală cu eficiență scăzută și costuri ridicate, precum și contribuie la utilizarea pentru încălzirea locuințelor a surselor de energie regenerabile - vîntului și soarelui.

 

InfraFloor – экономичный обогрев квартиры 

 

 

Sursa: facepla.net

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137