Îngheţarea de fructe şi legume

/ Vizionări: 9516

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/07sep07_cold/p1.jpg La origine, puteţi congela fructe, legume şi ciuperci în congelatoare Frigidere acasă. Pregătiţi fructe şi legume: Peel, se spală, legume problanshiruyte, caise si prune, scoateţi gropi. fructe şi legume preparate ferm plasate în tipare de metal înălţime mică (mai puţin de 5-6 cm). îngheţarea Tins pot fi ordinare cutii de conserve înălţime nu mai mult de 5-7 cm cu capac eliminate complet. În cutii curate bine, locul de a fi produs congelat. După îngheţarea completă a băncii scoate din congelator şi ţineţi-o pentru câteva secunde sub jet de apă la brichete congelate din spatele şi partea de jos părţi ale băncilor. După o percuţie lumina pe fundul unei bănci brichete inversat să scadă din ei sau este uşor de eliminat. Imediat înveliţi într-un film subţire impermeabil (celofan sau din polietilenă) şi locul în frigider pentru depozitare. Nu sunt la fel de mai multe dimensiuni pelete ambalate intr-un film unic. În cazul în care produsele nu se congela în rotunde, şi în forme dreptunghiulare, congelator container foloseste mai util. boabe de delicate pot fi congelate în vrac pe o foaie de lucru. Boabe congelate îndepărtaţi cu grijă, se toarnă în bănci şi dens ukuporte, apoi din nou pus în congelator pentru depozitare.

Temperaturi scăzute Dock

Pentru a îngheţa un doc bun, care nu a format încă săgeţi florale. clătiţi Măcriş într-un castron adanc la boabe de nisip aderarea la pliante, stabilit pe fundul vasului. Spălate frunze cruce felie mare în bucăţi dimensiunea de 3-4 cm, frunze mici nu se poate tunde. Apoi, mai mici măcriş într-o oală de apă clocotită, pentru 1 min., se scoate din separator de apă caldă şi porniţi într-o strecurătoare pus peste un alt vas de colectare a apei. După drenarea apei frunze descompuse într-o matriţă de îngheţare, dar nu le pune imediat în frigider şi se lasa sa se raceasca timp de 1-2 ore. şi stocate de andocare Congelate privind normele generale de îngheţ.
Pentru a pregăti briketik supă de măcriş verde congelate, fără decongelare, se pune în oală, care este deja gătite alte legume, şi după fierbere, servesc supa la masa.

Temperaturi scăzute MIRODENII verdeaţă

De îngheţare de start, frunze de marar tinere potrivite, patrunjel si telina. Mărar Se spală în mai multe ape pentru a finaliza eliminarea contaminării şi nisip. Glazurare pot fi mici sau mănunchiuri de 4-5 ramuri, legate împreună, sau în brichete general. vărui verde în apă clocotită pentru 1 min. în puţină apă, apoi trageţi repede afară şi după drenarea apei se răcească la temperatura camerei, în forme să îngheţe sau plăci. Nu este obligată în mănunchiuri de fenicul rândul său, le strânse în forma şi ei congela, de asemenea, şi se agită apoi o formă de brichete şi ambalaj în celofan. Marar grinzi de primul loc în congelator, să grinzi separat una de alta pe o farfurie. Când podmerznet fenicul, să-l schimbare în formă. Brichete, care sunt congelate individuale astfel de grinzi, mai friabil decât cărămizi solide, şi de la ei pentru a lua cu uşurinţă plante cum este necesar. Doar congela patrunjel si telina.

Temperaturi scăzute ROOT de condimente

legume rădăcinoase curatati bine împotriva poluării, în zonele afectate, tăiate Topuri şi cele mai fine rădăcini. Taie-le în bucăţi mici, nu mai mult de 1 cm şi se pun în apă clocotită, timp de 0,5 min. Blanched patrunjel si telina se congela în vrac, astfel încât acestea sunt ns congelate la unitatea de ansamblu. rădăcini congelate Se toarnă în sticlă de închidere-borcan bine şi se păstrează în frigider. Puteţi stoca rădăcinile îngheţate în saci de bine legat de polietilenă. Atunci când este utilizat fără rădăcini de dimensiuni mediirazhivaniya toarna in tigaie timp de 5-10 minute. înainte de sfârşitul anului de gătit.

CONGELAT ceapa verde (pen)

proaspete ceapa verde, inlatura orice impuritati, eliminaţi îngălbenite şi ofilite şi curat. Taie ceapa verde transversal în bucăţi de pana la 1 cm, timp de 2-3 minute. cositori în apă. blanched ceapa verde se răcească, le transforma în formă de strâns şi se congela.

CONGELAT Conopidă

conopidă proaspete clar din frunzele superioare, se spală şi se împarte la inflorescenţe sunt de 2-3 min. cositori în apă clocotită cu adaos de sare 1 la suta. Blanched inflorescenţe dens Lay într-o cutie de carton superficial căptuşite cu material plastic sau polietilenă, se răceşte şi se păstrează la congelator pentru congelare, atunci ukuporte aceeaşi casetă întregime şi se păstrează în congelator pentru depozitare.

Temperaturi scăzute BACE

Din cauza îngheţării frigorifice de capacitate mică bace numai gourmet. Mare căpşuni uscate, Lay pe o farfurie şi ud în congelator până la congelare. De atunci, fructe de padure congelate solide, dens ambalate în cutii de carton, pentru a nu ukuporte racita umiditate, şi să păstreze în congelator. zmeură proaspătă extins în forma şi congela. Negru si coacaze, afine congela pierde pe plăci lor, şi apoi ssypte congelate pentru a fi păstrate în pungi mici de plastic, bine le legat, în cutie de carton sau dreptunghiulare. Dacă dezactivaţi frigider pentru a spăla toate produsele congelate, eliminaţi şi bine stabilite pe o bucată de pânză groasă de sac cu un strat de bumbac. Wrap aceeaşi pânză groasă de sac bine ambalate în cutii de baloturi. Puteţi wrap alimente într-un quilt. In timpul iernii, alimentele congelate pot fi luate în frig.