Intaritori — Acesta este mare!

/ Vizionări: 5814

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Закаливание Prin călire mijloacele pentru a dezvolta capacitatea organismului de a mobiliza rapid de apărare şi rezistenţă la influenţe negative asupra mediului. Procedura de temperare la dispoziţia tuturor, noi chiar trebuie să respecte anumite reguli. Deosebit de bune pentru securizarea copilului de vara.

Pentru a calire a avut loc cu mai mult succes şi-a dat cele mai bune rezultate, ai nevoie de a desfăşura o procedură sistematică, la anumite ore din zi. De asemenea, reţineţi că scăderea temperaturii în timpul călire trebuie să treptat, luând în considerare caracteristicile individuale ale fiecărui copil. La sfârşitul iernii - începutul primăverii, este cel mai relaxat şi, prin urmare, o revenire ar trebui să fie efectuate mai uşor, uşor, temperatura apei trebuie să fie cât mai mare. Intaritori trebuie început doar în absenţa unor boli acute, după eliminarea din procesul de cronică.

După 2-3 luni de revenire proceduri regulate, veţi vedea beneficiile lor: copiii expuse anterior la raceli, răceli oprire, catar ale tractului respirator superior si a altor boli.