Interesant idee pentru CD-uri mai mari Dikov

/ Vizionări: 3904

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

tabel Periodic, am unele unităţi, atunci când şurubul de înregistrare sau în timpul funcţionării. Ei, desigur, nu atât de mult şi aşa mai departe Intotdeauna mi-am reuşit să găsească aplicarea lor în formă de coastă sub picioarele mobilei bobinare. Dar, recent, am fost obsedat de colectia sa de filme pe sidishkah şi a decis să le rescrie dividishki pentru a reduce cantitatea de spaţiu luate până colectia mea. Dar de unde nu vechiul sit-drive? Pentru a arunca-l - Imi pare rau pentru natura, pentru a fi cinstit. Cred că această problemă este uneori în cauză nu numai cu mine.

Eu cu siguranţă ceva dat. filme exclusive pentru mama mea, a cărui calculator este vechi şi rom nu a citit DVD. Dar a lăsat o mulţime oricum. Recent am decis să se stabilească în linişte material rezidual lor în profunzime a canapea vechi la timp, până când am să decidă ce să facă cu ea.

Şi aşa astăzi am dat peste o imagine care este un astfel de miracol-tabel. Eu, din păcate (sau din fericire?) Nu are o astfel de cantitatea de material de deşeuri, dar viaţa nu este de peste. În plus, aveţi posibilitatea să cotrobăi prin familiare, pentru care eu sunt sigur că aceste lucruri în vrac, de asemenea. Fiecare mic ajută - cămaşă goale, cum se spune.

Un astfel de miracol poate fi plasat in gradina (nu teribil, picioarele sub rot Doge), în studio, şi casa nu este ruşine. Mai ales atunci când este utilizat ca bază pentru toate colectare acelasi film.

Si nu poti face o masa si scaune, de exemplu. În acest aragaz şi este normal, şi, în general până la pământ cincea punctul său este uneori utilă în cazul în care una mai mică decât în mod normal scaun sau scaun. Sau tu poate sta pentru zababahat flori. De asemenea opţiune.

vedrussa.org.ua