Interesant şi util!

/ Vizionări: 3862

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Antioxidantii * - molecule care neutraliza radicali liberi agresiv, care este, acestea protejează ţesutul noastre si incetineste procesul de imbatranire. Oamenii de stiinta au masurat capacitatea antioxidanta de legume şi fructe proaspete. Util majoritatea fructelor găsit afine, lingonberries, afine, căpşuni, zmeură şi prune, şi cele mai eficiente legume - varza si varza de Bruxelles, spanac, broccoli si sfecla.

* În ultimii ani, cercetarea a confirmat şi prestaţii sociale fizice "zâmbitor". Asta este, mai mult o persoană zâmbeşte, mai putine sanse de el a devenit bolnav. Se pare, sunt optimisti, coaching-ul lui gândire pozitivă în fiecare zi. Pentru a face acest lucru este de a încerca să se prefacă şi să joace rolul de persoana vesel şi energic. După ceva timp, acest joc devine o realitate normală. Este foarte simplu - se bucura în fiecare zi şi de a percepe lumea, ca un copil. De formare "zâmbitor" începe cu câteva minute şi, treptat, fiind adus la bucurie interioară zi întreagă.

* O modalitate neobişnuită de a combate sforăit inventat psihologi americani. Ei recomanda ca snorer pentru a coase pe buzunare pijamale spate şi umplute le cu mingi de tenis. Acest lucru vă permite să nu se rostogoli pe spate, pentru că sforăitul apare adesea atunci cand o persoana doarme în această poziţie.

* La unele persoane, la începutul iernii este însoţită de o scădere a apetitului şi sentimente să se deterioreze. Acest lucru este asociat cu iluminare redusă şi se numeşte tulburare afectiva de sezon. "Aceasta se tratează" boala aceasta iarna plimbări în timpul zilei şi stând în fata unei lampi luminoase speciale.

În persoana bioritm de zi cu zi are două vârfuri de somnolenţă - la 14 şi 18. Dacă la acest pui de somn timp de doar 20 de minute (nu mai mult!), Creierul începe să lucreze mai activ, există forţe suplimentare şi creşterea creativităţii. Deci e somn, nu ezitaţi să curgă de la birou şi du-te la culcare.

Maria Radova
http://www.l-navigator.ru/ln_n.php?act=c&page=2294&cat=6