Internet, alcool şi privarea de somn de garantare a excesului de greutate

/ Vizionări: 4146

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

sănătate Puţini oameni grijă despre figura ei ca fetele tinere. Şi, deşi prea rapidă fenomen este creşterea în greutate nu sunt rare, mai mulţi factori care influenţează acest proces nu sunt încă luate în considerare. În noul studiu, cercetătorii au analizat relaţia de greutate cu timpul petrecut pe internet şi în somn, precum şi de alcool şi cafea.

Cercetatorii condusi de dr. Catherine Berkey de la Universitatea Harvard a efectuat un studiu, la care au participat 5000 de femei tinere cu vârste între 14 şi 21 de ani. Am analizat următorii parametri:

1. Ore de somn pe noapte
2. Timpul petrecut pe internet (cu excepţia muncă / studiu)
3. Cantitatea de alcool consumat
4. Numărul de consumul de cafea
5. Înălţime şi greutate

Pentru toţi aceşti indicatori ar trebui să fie într-un an.

După cum sa dovedit, relaţia este o destul de transparentă. Mai mult timp petrecut pe internet, mai mult alcool consumate, şi mai puţin timp dedicat somn - supraponderali mai multe fete au fost recrutaţi. Cele mai multe state recuperate de 18 ani şi peste, care au dormit 6 ore pe zi si mananca 2 sticle de băuturi alcoolice pe săptămână.

Şi aici este legătura directă dintre consumul de cafea şi de greutate au fost găsite.
Deci, dacă vă decideţi să-şi piardă sau pur si simplu nu creştere în greutate - întrebaţi-vă cât de mult timp petrecut pe internet, cat de mult bea si cat de mult somn.

http://iscience.ru/