Internetul, bulversat de anunţul privind o conferinţă de presă a NASA despre OZN

/ Vizionări: 2012

Internetul, bulversat de anunţul privind o conferinţă de presă a NASA despre OZN

În ultimul timp sînt filmate tot mai multe filme despre OZN şi se pare că acest lucru nu este întîmplător. Se spune că pămîntenii sînt pregătiţi moral de întîlnirea cu extratereştrii. E adevărat sau nu acest lucru, vom putea afla în cadrul conferinţei de presă a NASA, dedicată OZN.

Anunţul agenţiei spaţiale NASA despre conferinţa de presă privind descoperirile făcute în afara sistemului Solar, a bulversat internauţii şi i-a făcut să creadă că, în sfârşit, au fost găsiţi extratereştrii.

O descoperire în domeniul energiei solare ar putea face fotoelementele a fi inutile
O descoperire în domeniul energiei solare ar putea face fotoelementele a fi inutile

Totodată, utilizatorii ruşi ai reţelei Tweeter deja s-au revoltat că „NASA a găsit viaţa în cosmos, iar vor aici o arătaţi pe Şurîghina” (eroina emisiunii „Pusti govoreat”, ce relatează cum a fost violată – n. red.). Unii ruşi au comparat nivelul descoperirilor NASA şi nivelul de viaţă în Rusia: „SUA: NASA va desfăşura o conferinţă de presă privind descoperirea în afara sistemului Solar. Rusia: Locuitorii din Luca se plîng pe o băltoacă, ce are 40 de ani”, a scris pe Tweeter utilizatorul @whiskeysoda.

Însă mulţi utilizatori lasă doar comentarii entuziasmate, de genul „se pare că s-a început”, „oare într-adevăr au găsit” şi „ştiam eu că voi trăi pînă la acest moment”. De asemenea pe reţelele de socializare sînt publicate poze şi imagini cu extratereştri.

NASA şi-a anunţat conferinţa de presă pentru 21 februarie. Ea va începe pe 22 februarie, ora 21.00, ora Moscovei. Conferinţa va putea fi urmărită pe site-ul agenţiei.

În comunicatul de presă al NASA se menţionează că tema conferinţei va fi „descoperirea făcută în afara sistemului Solar, căutarea vieţii extraterestre”. Alte detalii agenţia nu oferă. Publicaţia BuzzFeed a scris pe contul său din Tweeter că „există oameni care sînt la curent şi că acolo (la conferinţa de presă) va fi ceva foarte important”.

 

Sursa: news.rambler.ru