Invazia gazelor de șist în Ucraina. Fărădelegi comise de Shell, Chevron și Ucrgaz în Iaremovka (+Video)

/ Vizionări: 4118

Сланцевая оккупация УкраиныGuvernatorul regiunii Donetsk, Serghei Taruta, la o întâlnire cu directorul executiv al Shell, Graham Tiley,din 25 martie 2014, a cerut accelerarea implementării a două sonde de gaze de șist pe teritoriul regiunii, a raportat ediția online "Știri din Donbass/Новости Донбасса".

Omul de afaceri, noul-numit guvernator al regiunii Donețk, a negat avertismente privind daune ireparabile pentru mediu în urma extragerii gazelor de șist.

Serghei Taruta este convins că dezvoltarea gazelor de șist va permite Ucrainei să creeze o piața internă imensă, locuri de muncă suplimentare și piața produselor de consum , care vor promova independența energetică.

Gândiți-vă, de ce SUA are nevoie de Ucraina? Doriți să transformați  Ucraina într-un deșert în care nici păsările nu cântă și nici copacii nu cresc? Aveți nevoie de un deșert lipsit organisme vii? Sunteți gata să dați viața doar pentru faptul că America și Europa au nevoie de gaze?

Fascismul, nazismul  este dezgustător și înfricoșător. Noua putere a oligarhilor în mod special abate atenția populației de la genocidul ecologic.

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137