Italia legalizează pedofilia și introduce pedepse cu închisoare pentru pedofilofobi și discriminarea pedofililor

/ Vizionări: 8744
Tag-uri: ,

Италия легализует педофилию

Italia legalizează pedofilia și introduce pedepse cu închisoare pentru "pedofilofobi" și discriminarea pedofililor, a raportat în luna ianuarie   2014 mass-media italiană. În afară de "pedofilofobi", acum se vor  confrunta cu privațiune de libertate și "sodomofobi", "transfobi", "germafroditofobi", în total - 13 feluri de "genderofobi". Acum toți cei care vor critica perversiunea sexuală în Italia sunt de asemenea amenințați cu o amendă de până la 20 000 de euro.

Astfel de modificări examinează în prezent Senatul italian, anterior Camera Deputaților le-a adoptat fără dezbateri. Unii dintre părinții tradiționali au numit acest pas drept "primul act legislativ al dictaturii gender". Iar experții au declarat că amendamentele gender, acceptate de Senatului italian, au numit pe toți naturalii "bolnavi de fobie", iar cei care anterior au avut "13 tipuri de diagnoze" sunt clasificați de către Senatul Italian ca indivizii gender sănătoși.

Printre altele, amendamentele “genderofobe” ale senatorilor italieni au suprimat conceptul de "soț și soție", înlocuindu-le în fluxul de documente oficiale cu un cuvânt gender neutral "soții". Părinții tradiționali au perceput acest lucru ca al doilea act de discriminare, imediat după scoaterea de către ministrul italian al Integrării Cecile Kyenge din uzul documentar al cuvintelor "tata" și "mama".

 

" Astăzi senatorii supun unui pericol grav viața tuturor copiilor din Italia", - consideră părinții tradiționali, care se întreb serios cum  Camera Deputaților a țării a fost capabilă aproape în unanimitate, fără dezbateri, să adopte modificări privind încarcerarea obligatorie pentru toți cei 13 tipuri de “genderofobi” și au început deja o discuție în presa italiană cu senatoriш  italieni Giovanardi, D' Ascola, Torrisi, Bianconi, Chiavaroli. Anterior părinții tradiționali au discutat în mass-media italiene cu ministrul Kyendge care pe 4 septembrie 2013 a lipsit jurisprudența italiană de dreptul de a utiliza în fluxul documentelor oficiale cuvintele "tata" și "mama".

Experții italieni în domeniul de practică medico-legală de asemenea se miră de unde s-au luat cele 13 "fobii" la locuitorii tradiționali din Italia? Doar noile amendamente la legi, menite să combată discriminarea, trec în categoria de infractori pedepsiți cu o amendă de până la 20 000 de euro și o privațiune de libertate până la patru ani toți purtătorii de peste o duzină de fobii încă puțin cunoscute.

În Italia pedofilii de mult timp se bucură de privilegii instituționalizate, de exemplu, cum ar fi dreptul de a rămâne anonim. Acum legea italiană nu doar protejează dreptul la anonimat al pedofililor condamnați, dar și  le oferă posibilitatea de a-și exprima în mod liber și deschis convingerile lor penale, teoriile și ideile josnice.

Se pare că toate închisorile italiene așteaptă cu bucurie „pedofilobii”. Deoarece compensațiile monetare, ca o oportunitate de a-și ispăși pedeapsa, pentru „pedofilofobi”, spre deosebire de pedofili, o nouă legislație, din păcate, nu prevede.

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137