Jam Rowan

/ Vizionări: 25690

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/06sep07_riabina/p1.jpg Suc din fructe Rowan nu are numai un efect terapeutic, dar gustul excelent.

Un kilogram de fructe se toarnă apă rece şi se lasă să stea timp de zile. Apoi încă două sau trei ori apă rece. În zahăr (1,5 kg) se toarnă trei căni de apă şi bucătar de sirop. Puneţi într-un copac Rowan şi o zi a pune la rece.

Apoi scoateţi boabe separator şi bucătar pentru un sirop de 20 min. Apoi, se scufundă fructe în sirop şi se fierbe pe foc moderat pentru 20-25 minute, pana se ingroasa si sirop de fructe de padure nu va fi stralucitor.

Din cenuşă munte pot fi sudate şi-numitul sex masculin gem de acest lucru cu amărăciune. Pentru a face acest lucru, fructele pot fi colectate în luna septembrie, fără a aştepta pentru îngheţ. Pune-le într-un pahar sau vase smalţ şi câteva zile pus în congelator.

Apoi repetaţi manipulări de mai sus, dar înainte de a găti de fructe, stropi de apă fiartă mare de lămâie sau două mici, se taie în bucăţi mici, cu şorici şi se toarnă în sirop, împreună cu fructe. Cook, de asemenea, pentru 20-25 de minute.

Să gem stea în picioare în formă de căldură turnare din partea bancilor. Această combinaţie de fructe de cenuşă de munte şi gem de lamaie va da o savoare specială şi amărăciune aceeaşi care amintesc de vară, şi decorate cu grupuri de cenuşă de culoare roşie de munte.