Joc Lego învaţă extrage energie de la soare şi vânt

/ Vizionări: 7108

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Lego учит добывать энергию солнца и ветра

Aşa cum a fost în orice moment, ideile progresiste mai repede asimilate membrilor mare parte din generaţia mai tânără. Aceasta este legea vietii noastre - copii este foarte mare capacitate de a învăţa şi este necesar să se folosească, oferindu-le cele mai recente progrese în domeniul ştiinţei şi tehnologiei într-o formă accesibilă.

Lego Mindstorms compania a creat un designer unic, care va introduce copiii de energie regenerabilă. Deja in aceasta toamna, fanii brandului Lego, şi sunt nu numai copiii, ci părinţii şi alte rude de toate felurile vor fi capabili să construiască propriile lor de lucru modele solare, hidro şi energia eoliană de joaca un set de joc Lego de energie regenerabilă Set.

Structura de energie va proiecta un nou componente complet: un contor de energie cu built-in baterie, fotovoltaice baterii solare, motor electric-generator, LED becuri şi, desigur, un set de fire la terminalele pentru transportul de energie electrică produsă. Kitul include, de asemenea, instrucţiuni detaliate referitoare la modul în care o componente propusă poate crea o serie de modele interesante mananca "verzi" de energie, inclusiv electrice panouri solare si turbine eoliene.

Ветряная турбина от Lego

În plus, setul este echipat cu şase minute din clasa 45, şi patru exerciţii pentru rezolvarea problemelor şi de rezolvare a problemelor care sunt concepute pentru a aprofunda "cunoştinţelor elevilor (la urma urmei, nu este doar o jucărie) în producerea şi utilizarea energiei din surse regenerabile.

Солнечная электростанция от Lego

Cu aceste copii ale centralelor electrice din viata reala, copiii pot înţelege rapid principiile de bază ale producţiei, transformarea, acumularea, transmisia si consumul de energie. Elevii şi studenţii pot folosi acest set de exercitii practice, colectarea de date de măsurare folosind dispozitive simple pentru analize ulterioare, descrierea şi explicarea constatărilor.

Sursă