La sol!

/ Vizionări: 5714

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

земля, поместья "Mă înclin. Citeşte întregul articol cu întreaga familie.. Mai multe Cum conversaţii! - Scrie Tamara V. Plastinina de la Voronej regiune Nizhnedevitsk, sector, sat Petrovka Glazovo identic - Acest lucru a afectat sufletele noastre!" Şi eu şi soţul meu şi cu şapte fete cu sotul ei şi trei copii. Trăim cu idei care in articolul tau descrie.. Pentru a trăi în armonie cu natura, pământ şi propriul lor patrimoniu, pentru a înnobila complot, lăsaţi-l lor de a descendenţilor Pentru noi, aceasta a fost sensul vieţii. tras pământ. despărţit cu oraş, stabilit pe teren. Sunt foarte multumit. "bucur pentru fiica ei. Ea şi soţul ei au văzut, de asemenea, modul cel mai fiabil de supravieţuire a poporului nostru - pe teren.

I-am scris de a împărtăşi experienţele lor - scrisoarea a mers mai departe. - Pentru că puterea noastră de alocare pe hectar în proprietatea personală - un proces de lungă durată. Acesta va fi mai uşor dacă cineva vrea, să-l du-te la noi. Aici poti cumpara terenuri ieftine din casa. Nu există nici o supraaglomerare - libertate. Farm. Cernoziom. Un efort mic, şi ce culturi! Climatul este minunat. Într-un mile de la noi - scoala, club. autorităţile şcolare sunt în pericol de a închide, dar în cazul în care afluxul de populaţie, apoi începe să se dezvolte. Nu sunt drumuri bune - la Voronej şi Nizhnedevitsk centrul regional. Deci, sugerează un loc pentru obzhivaniya.

Lucrurile sunt dificile, dar fericit şi plin de speranţă. Fiicele ajutat cumpara un teren de casa. Ei vârtej ca o veveriţă într-o cuşcă, dar nu pot ieşi chiar dacă cei bogaţi, dar agricultura de subzistenta. Vintage este mare, dar se transforma in bani dificil. Ar trebui să fie luate în oraş, şi nu există nici de transport.

O familie de trei copii, este considerată a fi mulţi copii, dar sprijin substanţial din partea statului nr. De credit să ia un alt frica. Fiica lui Visul lui - de a avea o vaca. Vecinul meu pare a fi plătită în tranşe de viţel, dar chiar şi această sumă, noi nu sunt încă disponibile. soţul meu se duce la pensie pe nepoţi de îmbrăcăminte. Fermă despre casele de rudenie nu este suficientă. Aţi putea să ne trimite câteva broşuri pe această temă.

Dragi Tamara V.! De asemenea, V. Poselenova din regiunea Kursk, I. Grigoriev din Penza, Stukolkin V. din regiunea Iaroslavl, Serghei Vasiliev de la Nijni Novgorod. Pe moşiile ancestrale suplimentare vă spune Tatiana Borodina, care a scris un studiu de mare pe acest subiect şi îl trimite editor. În totalitate acest lucru poate fi găsit în almanahul "Cedrii Sunători ai Rusiei" № 4.

"Dacă fermă sau este nevoie de o suplimentare de teren in jurul decontare a extinde site-urilor existente şi pentru formarea de noi (150 - 200 de hectare).

Teoretic (condiţionate) procesul de creare a caselor ancestrale şi aşezări pot fi împărţite în trei faze. Aceasta este defini exact avans intervalul de timp al fiecărei perioade este dificilă.

Prima etapă - de pregătire. Ca şi în orice caz, introducerea de noi în practică, nu este nevoie să te grăbeşti cu capul înainte în noua locaţie. Acesta ar trebui să ia în considerare toate cele mai mici detalii ca posibil să se prevadă toate (finanţe, cazarea, masa, etc.) În caz contrar este posibil, fără să ştie ce vrei, nu te ce a vrut.

A doua etapă - crearea dintre primele asezari. Un punct important este faptul că primele aşezări să fie experimentale, care este, acestea vor începe dezvoltarea de noi metode de management, o nouă organizaţie de viaţă. succesul sau eşecul lor depinde în mare măsură trecerea la a treia fază. Sarcina principală este de a arăta îndoiesc că această formă de organizare a trăi viaţa este posibilă, foarte eficient şi foarte benefic efect asuprafizice şi sănătatea mentală. La început, probabil, crearea de aşezări ca un experiment publice. Se va dovedi, de asemenea, că rentabilitatea de stat şi perspectivele unui astfel de regim juridic al terenurilor şi noi moduri de gestionare. Teren ar trebui să fie luate de către cei care se simt dorinta, puterea, este în măsură să aranjeze mosia familiei. În acelaşi timp, cineva a avut nici un finanţelor, cineva se îndoia că va face totul bine. Cineva vrea doar pentru a vedea cum se va dovedi altora.

A treia etapă - migrarea în masă. Trecerea la această etapă este posibilă numai după un amendament la Legea Constituţiei şi casele ancestrale, care ar oferi o procedură clară de selecţie şi de obţinere a terenurilor pentru înfiinţarea de case strămoşesc, şi ar exclude rădăcină de influenţa negativă a birocraţiei. Ar trebui remarcat faptul că mulţi rezidenţi urbane doresc să se întoarcă la casele lor, în cazul în care a evadat în căutarea unei vieţi mai bune. Ar putea fi chiar că un fond de urgenţă în mod special pentru această categorie de cetăţeni, nu de a le lăsa fără terenuri.

Acum, mişcarea este prima etapă. Principala lui sarcină este analiza legislaţiei existente în scopul de a găsi posibilitatea de a obţine dreptul de proprietate a terenurilor, fără să mai aştepte adoptarea de case ancestrale, astfel încât să putem schimba pur şi simplu de statutul lor.

Per total, cred că, regimul casele ancestrale va fi aceeaşi pentru toate ţările CSI. Conceptul de "patrimoniu" Oamenii vor investi un sens: o bucată de teren pe care a crea o frumoasa gradina descendenţii secol. Prin urmare, puţin probabil să fie texte foarte diferite ale legislaţiei în diferite state.

Potrivit articolului 1 proiect: "patrimoniu - nedelimy o suprafaţă de un hectar, cu condiţia de familie sau de un cetăţenilor singur cetăţean liber de acuzaţie pe durata de viaţă de proprietate fără drept de vânzare pentru construcţia imobiliară, precum şi să creeze şi să menţină ferme curte. Regimul juridic al posesia mostenită de viaţă ar împiedica eventualele abuzuri de către persoanele care doresc să numerar pe vânzările de terenuri, astfel cum a mandatului de viaţă - nu este proprietate. Imobiliar nu poate vinde, gaj sau de schimb pentru orice altceva decât un alt mosia familiei în cazurile legale. În acest domeniu, utilizatorul are dreptul de a construi imobiliare (imobiliare) cu privire la planificarea individuale (pentru a planta o gradina, padure, gradina, paturi de flori, să sape un iaz, etc) şi doar propaga. Nu poţi avea mai mult de un imobiliară într-o familie, dar puteţi avea alte terenuri acordate pentru activităţi economice sau de altă natură.

Articolul 2 al proiectului stabileşte că satul strămoşesc - un grup de case strâns distanţate de rudenie, ale căror proprietari sunt unite într-un parteneriat comercial general pentru aranjament comun de moşii ancestrale şi de a asigura şederea lor în ele. Aceasta este o parte din aşezările tribale includ locuinţele ancestrale ale proprietarilor individuali şi terenuri pentru dezvoltarea infrastructurii, administrative, educaţionale, medicale, culturale, sportive, auxiliare şi alte facilităţi şi instituţii publice. Niciodată în organizarea moşii ancestrale şi aşezări tribale în industriile industriale şi alte elemente care sunt dăunătoare pentru mediul natural şi om. Ar trebui să fie avute în vedere în reglementările Codului Penal relevante pentru impunerea de sancţiuni şi a altor sancţiuni împotriva încalcă normele peremptorii pentru a preveni şi pedepsi astfel de acte. Şi, de asemenea pentru a restabili echilibrul ecologic cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul cauzat. Fonduri pentru naturaleactivităţi oohrannye ar trebui să fie trimise direct la bugetul de decontare în întregime.

În imobiliare poate găzdui mai multe familii din generaţii diferite (străbunicul, bunicul, tatăl şi mama, copii, nepoţi, strănepoţi, etc) - un fel de. Prin urmare, articolul 3 prevede proiectul pentru posesie de bunuri comune, cu acordul comun al tuturor acţionarilor, şi de comun acord membrii şedinţa din aşezările respective, dacă este cerut de statutul său. Acest lucru în nici un caz împărţirea moşiilor cu excepţia! Chiar şi în caz de divorţ, sa-l aduc în succesiune, în care este necesar să-l păstraţi intacte.

Familia are libertatea de a forma aspectul de moşii, planul de plantare şi construcţii. recomandări generale sunt după cum urmează: mosia familiei înconjurată de o acoperire. O parte din succesiune este ocupată de pădure orice specie. Disponibile într-un iaz. Există unul sau mai mulţi arbori generice (în principal de stejar si cedru, copaci şi alte posibile vechi).

În timpul construcţiei mosia familiei trebuie să facă eforturi pentru a se asigura că costurile forţei de muncă au fost suportate şi sunt utile pentru generaţiile următoare de familie. construcţii durabile, auto-vindecare, plantaţiilor samovozrozhdayuschiesya nu ar trebui să crească, şi pentru a reduce problema din generaţiile următoare. Descendenţii nu ar trebui să vă faceţi griji despre cum să demoleze degradat, care a transformat în clădiri de gunoi, să se stabilească consecinţele utilizării neatent a terenului, ci despre cum să se îmbunătăţească, consolidarea mecanismelor naturale de auto-reglementare pentru a face viaţa următoarea generaţie de mai confortabil şi mai convenabil şi să reducă problema de îngrijire pentru plantări .

Pentru a ilustra, ia în considerare problema următorul exemplu: o familie de refugiati (sau persoane fără domiciliu stabil, pur şi simplu - fără adăpost), care nu au bani, lucruri, produse alimentare şi devine patrimoniu. Pe timp de iarna nas. A face un Dugout poate, cu o lopata, topor, un ferăstrău (oferind pentru oricine este gratuit). Lemn poate scrie în silvicultură, cu sprijinul administraţiei rurale şi al Comisiei pentru Familie. Găsiţi un loc de muncă poţi într-o fermă din apropiere. haine groase pentru a lua în administrare sat, sau o organizaţie de caritate. Sătenii pot face aragaz, cu bani de la coloniştii nu a luat. Prin Dugout teplosberezheniyu lăsat mult în urmă cele mai multe case moderne, deoarece apa nu se congela în pivniţă, chiar şi în vreme de congelare, fără încălzire suplimentară. Astfel, puteţi supravieţui iernii.

În primăvara anului vecinii sunt libere să împărtăşiţi seminţe dumneavoastră, pentru a împrumuta o lopată, cu avionul şi implementează alte produse agricole. Şi în vara a familiei va fi pe deplin prevăzute cu alimentare de la mosia familiei sale. Şi poate dura până construirea prezente, deşi modest, dar casa lui. Totuşi, unele pot solicita la întrebarea: "Şi cu ce înseamnă această familie de a construi o casă?". Pentru aceasta putem răspunde că, până în prezent nu există dezvoltare pe ieftine, durabile şi tehnologie de construcţii ecologice ... "

Oarecum neaşteptată a fost apariţia în biroul Tatishchev Egorov, nepotul Ducat al că, foarte Alexei Tatishchev că, în temeiul Stolîpin tratate cu reinstalare de ţărani în ţinuturile sălbatice din Urali de Sud şi Siberia. Egorov a adus strămoş glorios al notei, jurnalele sale de timp. Foarte paralel atinge aranjate prin citirea textului de jurnale, cu modernitatea. Singura diferenţă este că acum teren viran au fost la partea lui, în Rusia centrală şi de sud.

Am citat fragmente din jurnalul lui A. Tatishchev.

"... A găsit-mi foarte amabilitate Sa dovedit. Faptul că, la începutul lunii iunie Glinka (de asemenea, de altfel, un descendent al familiei muzicale renumite - AL.) Trebuie să meargă la marevizită oficială în Siberia. În timpul acestor vizite, şefii de instituţii sunt, de obicei, luate de-a lungul oricare dintre angajatii mai tineri, dar Departamentul de reinstalare, la acel moment a fost foarte mică agenţie, lucrarea a fost masa intreaga structura de management a fost inundata de aceasta. În aceste condiţii, Glinka a venit noroc pentru mine ideea de a face o excursie pentru mine. Într-adevăr, în Sankt Petersburg de la mine, încă foarte lipsit de experienţă în cadrul unei proceduri, este încă de mică de utilizare nu a fost, în călătorie, aş putea veni la îndemână, şi Glinka, şi el însuşi ar fi facut cunostinta cu diverse probleme pe care ar funcţiona apoi în cadrul Ministerului

Glinka, am găsit-o stare destul de sumbre. informaţii obţinute perturbate din domeniul funcţionarilor de reinstalare, în special telegramă de la Omsk, cine a vorbit despre afluxul de mii de colonişti care necesită alocarea terenurilor şi a toate, dar a ameninţat colonist spaţierea de puncte. Detalii dintre acestea au fost, de fapt, exagerat, dar încă nici o îndoială că afluxul de imigranţi depăşit semnificativ aşteptările şi că fondurile însuşit de către Departamentul de reinstalare a bugetului din 1906, cu siguranţă nu de ajuns.

Trebuie să spun că prima impresie de reinstalare masa pe punctul de a fost destul de dureros. În cele mai multe locuri în paturi supraetajate au fost colibe, iar coloniştii au fost amplasate direct pe podea, înconjurat de junk său şi zdrenţe. Destul de mult a fost "nejustificate", care este, care au fost călătoresc cu familiile lor, fără de creditare terenuri, care este, în esenţă, "aleator" şi nu au avut, strict vorbind, dreptul de a ratei de emigrare (o treime din clasa I, III). Totuşi, restul ar putea fi văzut în întreaga sărăcie extremă, dacă nu sărăcia. (Ar trebui să se aibă în vedere că la acea dată nu a intrat încă în vigoare la data de edicte Stolîpin, care a dat ţăranilor dreptul de a se perpetuează, dar în cazul de plecare, prin urmare, de a vinde din cauza loturile de teren comunale, astfel încât în 1906, de reinstalare ar putea salvare doar bani pentru au lăsat în urmă la ferma de origine.)

În dimineaţa următoare, atunci când am fost la punctul de reinstalare a persoanelor, a înconjurat mulţimea Glinka, care se plâng că li se refuză teren, în timp ce aici, în districtul Omsk, este o tara minunata, care este de "funcţionari preţuim pentru ei înşişi." Оказалось, что речь идет о площади в несколько тысяч десятин, которые числились "лесной дачей" и в качестве таковой не могли быть отведены под переселенческие участки. A fost numit "Big Field".

"Deci, este o cabana de pădure" - încearcă să convingă mulţimea de Glinka. "Deci, yak Ei bine, atunci vila Lisnoe, şi nu ea robinet de dans" - susţin colonişti de la ucraineni (Little provincii ruseşti).

Glinka în natură ca l-au crezut întotdeauna ţăranul decât oficiale, şi a decis să-l test la faţa locului, cu atât mai mult că cuvintele dintre subordonaţii săi a înţeles că paznicul de vânătoare locale, desigur, să exagereze valoarea terenului, cum ar fi zona de pădure.

Ei au decis să meargă ceas o cabana de pădure pe site-ul, şi majoritatea ei răstignit Khokhol Glinka a spus că el l-ar lua cu tine pe transportul scaunului.

Glinka în tinereţea sa, în provincia Chernygov găzduit şi menţinută de la dragostea de licitaţie pentru teren. Ulterior, el a fost obligat la serviciu o mulţime de călătorie în Rusia, iar el mi-a spus odată: "Stii, AA, care în cazul în care nu a existat o nobilime, nu-mi amintesc, dar asta e un fel în care terenul este să vă amintiţi puternic si nu uita .

Până seara am avut ajuns la o mare rezidenţi vechi al satului Pavlogradki, petrece noaptea si dimineata urmatoare sa dus în pădure să caute cabana. Trebuie să spun că numele de "Big Poliana" într-adevăr justificată. Printre stepele nemărginite ar putea vedea unele "tocat" (un grup de mesteceni mari), şi insulele numai aici şi acolo erau mici de pădure. Era clar că pentru a menţine în pădure să furnizeze toate 16000 de acri de n sens şi cădavlyayuschuyu parte din această zonă pot fi furnizate în cadrul reinstalare, menţinând-o pădure de numai câteva domenii. Prin Glinka fata creasta nostru (numele lui a fost Stepan Drobot, şi el a fost judeţul Lubensky - o Compatriotul de Snetinu) a dat seama că afacerea lui a fost ars şi doar iradiat. La întoarcerea sa în Omsk Glinka a trimis o telegramă la Departamentul de padure, care a dat imediat pentru a transmite "Big de Câmp" în conformitate Management reinstalare. Patru ani mai târziu, atunci când Stolîpin şi Krivoshein călătorit în Siberia, Glinka le-a luat la Pavlogradku, şi Drobot, apoi a venit o căpetenie nou sat, a salutat Glinka ca un vechi prieten "...

Linii în tineri naivi A. mită nobleţea Tatishcheva funcţionari ai acelor timpuri, dăruire, determinare şi dăruire pentru o cauză cu adevărat popular. Aceste persoane sunt numite în Rusia să nu toporul, ci la pământ. Scopul unui decente, mai bine decât curentă şi pentru timpul nostru.

Sursă


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.