lacrimi Unshed copiilor nostri

/ Vizionări: 17790

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

lacrimi de copii
M-am asezat pe coapse si fidel uitat în ochii de copilul meu. Lacrimile au fost peste tot: pe fata si inima putin, ei înfăşurat îndoit de spate, umeri stranse, cu pumnii încleştaţi. mazăre mari, ca imaginea în oglindă a statului interne, încet laminate jos obrajii ei laminate pentru margele ordinare "durerea". M-am gândit marele mister, care prezinta prin intermediul lui la fiecare lacrimă, ce idei se nasc în capul copilului?

Cererea sa de a cumpăra butonul verde mare, nu am luat în serios.
Acest buton pune pe ecran, printre sutele de colorat şi de diferite dimensiuni, alte "modele", cu două găuri, cu patru si elegant "picioare" ... a fost o astfel de varietate de butoane ca pe o cerere pentru a cumpara ceva - unele verde, cu deschideri brute, chiar şi fără vizibile genial frumusete placa, am ridicat din umeri.

Care a făcut achiziţii necesare, dragele mele am văzut, cu ochii şi uitîndu-se fascinată la cazul de sticlă, în care "etalat" single-un buton care a lovit imaginatia unui copil. lacrimile lui, el nu ascunde, el nu ar şterge chiar mâneci lor şi nu mirosi, dar a încercat să se ascundă de punctele de vedere ale outsideri, că necazurile lui nimeni nu a observat şi a spus: "Oamenii nu mai plânge."

Eu nu sunt noi pentru a plânge tare, sinceră şi cerinţele de "isterie" Copilul meu, atunci când vizitează copii stoca, în cazul în care există întotdeauna un "fizic" are nevoie de o noua jucarie. Ce trucuri nu recurge doar copiii noştri pentru a obţine performanţe noastre cele mai frumoase achiziţii: lacrimi, promisiuni, ameninţări, de la cuvintele magice "te rog" la "eu nu te iubesc" .... Lacrimi de copii sunt prezente întotdeauna atunci când sunt forţaţi să nege cumva. Psihicul copilului încă nu ştie că setul de "viclenie" metode de a satisface dorintele lor, care pot fi obţinute fără lacrimi, copiii au descoperit în emoţii şi lacrimi, aceasta este cea mai simplă dintre ele.

Adulti peste ani să înveţe să gestioneze emoţiile lor. Dar copilul este simplu şi naiv, şi se plânge lui este întotdeauna sincer, e greu să nu fi modul în care aceasta este cu adevărat.

Privind în ochii copilului, umplute cu rupere de viaţă, am mental absorbit în amintirile lor, atunci când există exact aşa cum am, în copilăria mea, a refuzat să cumpere pentru mine foarte importante şi necesare. Constatările au fost făcute cu uşurinţă: "Nu-mi place," Sunt cel mai rău dintre toate, "nu am fost norocos cu părinţii," Sunt foarte nefericit ".... Mi-am amintit clar un mic maşină de spălat, fără rezerve, în care am respins ca un subiect de costisitoare şi inutile. Deci, ea a rămas pe tejghea într-un număr de alte jucării în memoria mea ca un vis nerealizat. Mi-am amintit cum am jurat: ce - nu contează ce, să cumpere o astfel de maşină a fiicei sale, care, desigur, am nega nimic şi nu va ...
Şi acum mă uit la băiatul ei şi încercăm să înţelegem esenţa alegerea sa. Poate că în lumea adulţilor întărit ideea mea de copii fiind dorit "jucării.

Visul de a conştiinţei sale? În cazul în care este el, mental, coase acel buton? De ce a fost ales tocmai pentru ca aceasta verde şi urât? De ce este, în loc de creanţe isteric, astfel cum a plâns liniştită? Ei bine, de ce lacrimile lui de inutilitate şi astfel de demisie? Poate că în inima lui există o luptă "vrea" să se îndoiască de "nevoie"? Amintindu-şi cunoştinţele sale în domeniul educaţiei psihologia copiilor lor, am ştiut că nu se poate admite că - la stadiul de un capriciu sa transformat într-un stadiu de durere sincera. Poate am avut anterior permis refuz nepoliticos, fără explicaţie, nu a reuşit să convingă calm neadecvate, sau incapacitatea de a-şi îndeplini dorinţele sale şi single-generozitate a decis, ca un refuz categoric.

Psihologii spun ca: "blocat emoţie negativă, creează o stare de stres mental cronice", iar acum copilul şi-a pierdut încrederea în mine. El a apărut un resentiment ascuns şiovolstva. Un copil de necaz, orice ar putea părea ridicol şi absurd într-un plâns copil, un impact foarte profund cu privire la caracterul şi sufletul. Ar trebui să fie la timp pentru a deveni ea însăşi un copil pentru a te uiti in jur si apoi might să poată deschide uşa la o înţelegere of psihologia copilului. Must ne înveţe să respecte sentimentele copilului.

De ce lacrimi de un copil?

Little People deja conştienţi de regulile de conduită şi a interdicţiilor, dar nu întotdeauna în măsură să controleze sentimentele, dorinţele, şi predispus la sentimente adanci.

Daca bebelusul plange - un semnal de probleme în anumite domenii relevante pentru relaţia cu adulţii. Cele mai eficiente în acest caz, va fi simpatie, empatie, de contact de încredere. Necesare pentru a exprima conceptul de cauza si insufle încredere în capacitatea sa de a face faţă dificultăţilor. Treptat, el trebuie să înveţe să gestioneze sentimentele lor, devenind mai multă răbdare şi tolerante.

Mă bucur că el este plâns! Dacă am de gând să-l protejeze de sentimente dureroase, el nu va fi capabil de a experimenta şi vesel. Cele mai multe dintre noi nu poate suporta aspectul nefericit al copilului. Desigur, este destul de dorinţa firească de a consola copil care suferă, dar cred că nu trebuie să ne refuza dreptul copilului de a simti suferinta lor. Dacă există o senzaţie de, trebuie să-i dea apărea şi că o astfel de abordare ar permite-l pentru a atenua mizerie, şi nu se agrava. Permiterea sentimente apar, ne da emoţii şi, în plus, gradul de conştientizare a suferinţei de confort copilului.

Recent, psihologi si psihiatri au descoperit ca stresul, frica, resentimente, nevoie de un bun sob. Când eram copii, am fost învăţaţi "nu sa planga asupra fleacuri. De fapt, am avut un strigăt şi a fost necesar să o fac. De lacrimi continua să ne chinuie şi acum, când am devenit adulţi.
În cuvintele lui Ovidiu "Lacrimi aduce unele relief, durere, şi dus mulţumit cu ei."

- "Desigur, vrei să plâng. Şi tu trebuie să faci un motiv bun. Eşti dezamăgit că nu am îndeplinit dorinţa dumneavoastră şi nu aţi cumpărat acest buton. Dar acum aveţi posibilitatea să plâng la fel de mult cum doriţi. Dacă brusc vrei să-mi spuneţi, ce aveţi nevoie, acesta va fi mare! Voi aştepta, atunci când te calmezi, si impreuna vom lua o decizie în vedere cumpara acest buton special "

După un scurt timp, în cele din urmă sniffing, am fost însărcinată cu un mare mister:
- Este taaaakaya verzui, si are patru ochi!

Am mîngîie uşor mîna pe pătură, în care pisoi ghemuit vnuchika corpul meu. În mână a fost prindere pe butonul verde, care l-au facut astazi fericit. Toate în seara aceea el a fost faci lui să tapiserie la oglindă, răsturnat în degete, condus din spate de masinile sale preferate, holbezi la cele patru "ochi", pliat într-o cutie, cutie de mic, şi imediat a luat faptul că - nu ar fi parte cu el pentru o clipă . El a zâmbit în somn, el, sigur, am visat de vise fericite.

Vreau să cred că visele sale nu sunt de culoare verde. Deşi misterul verde şi cu patru gauri, şi a rămas un mister pentru mine.

Maria Soare
vedrussa.org.ua