Leading nutriţionişti SUA propune introducerea unei taxe suplimentare cu privire la sifon

/ Vizionări: 3056

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

apă minerală Introduceţi fiscale suplimentare de bauturi racoritoare dulci sunt oferite de unele nutriţioniştii americani de conducere şi experţi în nutriţie sănătoasă. Cu această propunere au făcut într-o campanie naţională vizează combaterea obezităţii. Ideea în paginile revistei medicale de prestigiu din SUA "New England Journal of Medicine, a exprimat comisarul de sănătate din New York, seful departamentului medical din Arkansas, şi cinci experţi naţionali asupra economiei şi a stării de sănătate a naţiunii.

În opinia acestora, impunerea taxei suplimentare pe băuturile răcoritoare în valoare de un cent pentru fiecare uncie / 0.02 litri / va fi stimulent suficient pentru americani de a se abţine de la cumpărare bauturi carbogazoase dulci şi, prin urmare, ar reduce drastic calorii . O taxa similara exista in unele state americane, dar, datorită faptului că dimensiunea sa este mai puţin radicală schimbare de mult în situaţia de acolo nu sa întâmplat. Între timp, experţii continuă să insiste pe necesitatea de a recurge la o problemă de decizie economică a excesului de greutate şi a lovit cenţi "pe portofelul cumpărătorului, argumentând că oamenii care deţine o echilibrată dieta mai mult, nu va scapa doar corpul de grăsimi dăunătoare, dar a îmbunătăţi, de asemenea, metabolismul gazdă .

În acelaşi timp, un discurs cu o iniţiativă legislativă asemănătoare nu poate provoca iritaţii la giganţi şi asociaţiile industriale specializate în producerea de bauturi racoritoare - cum ar fi Asociaţia Americană pentru industria bauturilor si compania PepsiCo. Acesta din urmă a promis chiar să protesteze muta sediul la New York la un alt stat.

AMI-tass.ru