Leșia de cenușă - o minune uitată

/ Vizionări: 48374

Щелок- забытое чудо

Leșia de cenușă este un remediu natural excelent, care a fost folosit de către strămoșii noștri.

Aceasta poate fi folosită pentru spălare, spălarea părului, corpului și tăcâmurilor.

Acest produs este 100 % ecologic - nu conține conservanți, chimicale, nu este poluant, chiar dimpotrivă e foarte util - de exemplu, leșia utilizată poate fi folosită în grădină pentru udat.

Leșia se pregătește din cenușă de lemn.

Modul de preparare:

Se toarnă o treime de cenușă de lemn întro căldare emailată. Se adaugă apă până la margine, se elimină particulele mari, ce au ieșit la suprafață. Mai departe, există câteva opțiuni.

- se lasă pe 3 zile ( metoda rece).

- amestecul se fierbe până când devine săpunos și aproape transparent, aproximativ o oră.

Amestecul obținut se lasă să se afunde, iar apoi "apa" se scurge cu grijă, astfel încât să nu se ridice cenușa - aceasta este soluția!

Neapărat trebuie să fie diluată cu apă 1 la 10, sau chiar mai mult! În caz contrar, vă poate vătăma pielea, și deteora îmbrăcămintea!

Leșia este utilă și pentru ingestie în diverse boli, cum ar fi balonarea, crampele stomacale, aciditate crescută a sucului gastric, și mai ales în cazul de otrăvire cu fructe și toxine bacteriene, promovează eliminarea accelerată a izotopilor radioactivi din organism.

Poate fi folosită, de asemenea, pentru a înălbi lenjeria: se fierbe într-un vas, adaugând o punguță cu cenușă de lemn. Se socoate că acest mod de înalbire a hainelor le face mai trainice.

Iată cu ce remediu - minune ne putem folosi!

Astfel noi toți am fost păcăliți acum 50 de ani, începând să ne folosim cu diverse produse chimice în loc de săpunul, cu care se spălau strămoșii noștri. Săpunul de cenușă spală pielea și capul în mod perfect.

Este clar de ce strămoșii noștri la o vârstă înaintată nu aveau probleme cu părul, și în cronici despre mătreață nu era găsită nici o mențiune.

 

 

Sursa: pervorod.ru