Legea cu privire la moşiile din regiunea Breansk a fost adoptată în lectura a doua şi a treia

Legea cu privire la moşiile din regiunea Breansk a fost adoptată în lectura a doua şi a treia

Legea cu privire la moşiile din regiunea Breansk a fost adoptată  în lectura a doua şi a treiaPe 30 iunie, la sesiunea a treizecea al Dumei Regionale din Breansk deputaţii locali au adoptat printre altele şi Legea cu privire la moşiile.

Acum, locuitorii regiunii Breansk au o oportunitate de a crea în mod legitim moşiile.

Vă amintim că ideea a fost examinată de parlamentarii din Breansk mai mult de şase luni. Potrivit autorităţilor, legea ar atrage oamenii de pământ, ar reînvia tradiţia educaţiei muncii în familie.

Principalul scop: stimularea dezvoltării zonelor rurale, pentru a reda "a doua viaţă" satelor şi localităţilor pe cale de dispariţie, în care numărul locuitorilor nu depăşeşte 10 persoane.

Unul dintre principalii dezvoltatori ai legii noi - preşedintele Comitetului Regional Agrar din cadrul Dumei de Breansk, Ivan Medved, a menţionat că documentul adoptat va permite proprietarilor funciari să se ocupe nu numai de producţia agricolă. Pe terenurile cu destinaţie agricolă, cu statutul de moşie, vor fi plantate livezi, amenajate iazuri, construite clădiri.

"În regiunea Breansk nu sunt prelucrate 195 de mii de hectare de teren arabil. Legea adoptată oferă posibilitatea de a primi pe gratis 10 hectare de teren nu doar sătenilor, dar şi orăşenilor pentru a crea o moşie, a construi  una sau mai multe case, pentru a întemeia livezii, grădinii", - a explicat guvernatorul Nikolai Denin.

 

 

Sursa: vedruss.info

 

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137