Legendarul Koşastîi ucrainean (Video)

/ Vizionări: 4804

Legendarul Koşastîi ucrainean (Video)

Legendarul Koşastîi ucraineanTara: Ucraina

Anul: 2010

Gen: Interviu –

Durata: 00:32:40

Descriere:

Nu este primul an când printre supravieţuitori se vorbeşte despre Victor "Koşastîi” Serghienko. Acest individ, cu câţiva ani în urmă, a prezis sfârşitul aşa-numitului "paradis de consum", s-a retras de la o slujbă bănoasă de programist, a vândut apartamentul său din Kiev şi a cumpărat o casă la ţără. Iar să ai o casă la ţără, după cum se spune în publicitate,  este bine, nu-i aşa?

 

 

 

 

 

 

Şi de câţiva ani acest Koşastîi-Serghienko  trăieşte cu soţia sa complet autonom, renunţând la avantajele civilizaţiei. Exclusiv din gospădărie individuală naturală.

Koşastîi este bravo! Să părăseşti lucrul de programist şi să pleci la ţară – nu fiecare ar putea face aşa ceva. Dar mai multe laude merită sotia lui. De ce?

O persoană normală această acţiune nu ar putea percepe. Pentru ea, nivelul de consum material se exprimă într-o sumă de bani, cheltuiţi în fiecare lună  ...

Downshifting restitui banilor funcţia lor de origine: sursa financiară nu este obiectiv, ci mijloc de existenţă. Şi le pune pe picior de egalitate cu alte valori, şi le aranjează în ordinea importanţei. Apoi imediat se pare că eforturile pentru a face tot timpul  banii sunt total nepotrivite…

 

 

Sursa 1, 2