Legume: bucătar sau mânca prime?

/ Vizionări: 4068

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

legume Nu toate legumele sunt la fel de utile în forma sa brută. De exemplu, telina, morcovi, rosii si mazare, înainte de a mânca, de gătit mai bine, pentru că, după tratamentul termic se satura întregul corp.

Această concluzie profesionişti care, în cursul experimentelor încercând să dau seama ce fel de legume ar trebui să fie consumate crude, şi ce fel de preparare pentru conservarea produsului util vitamine şi antioxidanţi.

Înainte de a ne atinge obiectivul, cercetatorii au testat sase moduri. Ei legume prăji în ulei vegetal şi fără ea, fiert, gătite într-un cuptor cu microunde, coace în cuptor şi fierte sub presiune.

Rezultatul a fost că beneficiile de legume este cu adevărat depinde de modul în care sunt gătite. De exemplu, o cantitate mai mare de antioxidanti, în cadrul experimentelor a păstra legume care au fost transformate într-un cuptor cu microunde sau un incendiu pe o suprafaţă plană de metal, la gratar sau fără adăugarea de unt.

Când gătit de cele mai multe antioxidanţi pierdut varza, şi squash şi a fost produs complet inutil. Prin contrast, mazare verde, sfecla si usturoi în toate metodele de a gati au păstrat cele mai multe substante nutritive lor. Şi ţelină, morcovi, rosii si mazare verde, după tratamentul termic a devenit chiar mai util.

Astfel, a însumat oameni de ştiinţă, cel mai bun bucătar în cuptorul cu microunde şi legume de gătit şi de gătit sub presiune le-ar trebui să fie evitate, deoarece produsele, după ce, practic, nu conţin în structura de vitamine si antioxidanti vii.


poselenia.ru o condiţie prealabilă pentru lady.mail.ru