Legume şi fructe dieta — o modalitate bună de afară pentru miezuri

/ Vizionări: 5352

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Овощная и фруктовая диета

Persoanele în vârstă care folosesc cantităţi mari de legume şi fructe, cu funcţia cognitivă bună (adică, capabil de a gândi serios, amintindu-si, planificarea şi organizarea informaţiilor), mai rar, altele mor din cauza bolilor de inima. Este recomandabil să mănânce de cel puţin trei feluri de fructe şi legume în fiecare zi.

Experţii de la Şcoala de Sănătate Publică de la Universitatea Drexel (Pennsylvania) a examinat informaţiile privind nutriţia şi abilităţi cognitive ale voluntarilor 4879 (3101 femei şi 1778 bărbaţi) cu vârsta de peste 70 de ani. Monitorizarea fiecare participant a fost realizat o medie de şapte ani.

Rezultatele au arătat că cei care au mancat zilnic pentru trei ani şi de fructe şi legume gătite la 30% mai putin predispuse sa moara de boli de inima si 15% mai puţin probabil să moare din alte cauze în comparaţie cu cei care au consumat mai puţin decât numărul de astfel de produse.

În plus, sa dovedit că boala de inimă ucis rareori membrii care au cele mai bune rezultate la testele cognitive. Potrivit cercetatorilor, rezultatele lor sugerează că între consumul de legume şi fructe şi sănătatea cognitiv există o relaţie stabilă.

Sursă