Legume si fructe din paturile lor face pe copii mai sănătoase decât dublu!

/ Vizionări: 10810

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

fruct Foarte interesant de lucru în domeniul nutriţiei copilului a avut loc Oamenii de stiinta americani.

Inofrmagenstvo "AMI-TASS, citând un studiu care a analizat datele de la o mie 600 de copii au raportat că copii care consumă regulat fructe şi legume cultivate în grădina lor de familie, de două ori mai sănătoşi decât copiii care rareori produse de uz "direct din pom."

Ca un rezultat al muncii de cercetare a fost stabilită, copiii care au acces direct la fructe proaspete şi naturale, bace şi legume, să crească mai puternică şi mai sănătos, mai puţin rău şi mai bine dezvoltate.
Specialiştii de la Universitatea de Medicină Center din St Louis în continuare că preşcolari în zonele rurale sau copii cu posibilitatea de a mânca alimente sunt adesea de "nativi", echipamente de gradina repede se obişnui cu alimente sănătoase şi se simt dorinţa de mai puţin să mănânce fast-food dăunătoare, zahăr şi acizii graşi alimente.

Constatările oferă părinţilor o modalitate uşoară de a le insufla gustul preferinţele corect - mai des in afara orasului sau de a sparge propria gradina. Acest lucru devine deosebit de important în aceste zile, medicii subliniez, ca obezitatea infantilă devine o problemă de epidemie.

http://skazka.nsk.ru