Lexus electrice

/ Vizionări: 7116

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Электровелосипед Lexus

Când auzim cuvântul "hibrid", este de obicei de patru echipajului cu o centrală electrică combinate, în Toyota Prius sau Honda Insight, în care motorul cu combustie internă funcţionează în tandem cu motoare electrice, şi în afară de rezervorul de combustibil, masina are o capacitate baterie de mare.

De fapt, cuvântul "cruce" pot fi aplicate la toate vehiculele utilizate pentru a muta diverse surse de energie, astfel încât cuvântul se aplică elektovelosipedu.

Astazi, aceasta motocicleta este prezentat sub numele de «Lexus» marca masini de lux celebre, inclusiv cele cu sistem de propulsie hibrid. Electrice în cadrul «marca Lexus» este echipat cu o putere electrica de 240 de waţi, care este alimentat de o baterie de ioni de litiu-tensiune de 25.9V. Forţa de altă parte, rezultă în mişcare "de lux" cu două roţi de transport, o forţă musculară pentru conducător.

În timp ce electrice «Lexus» doar un concept promitator, care circulă numai pe spectacol şi Salonul Auto de la diferite părţi ale lumii.

Электровелосипед Lexus

Electrice cu un cadru de carbon de la Lexus

Potrivit «Lexus», un hibrid nou cadru de bicicletă din fibra de carbon, un material care are o rigiditate mare şi vă permite să reducă la minimum greutatea de biciclete. Vosmiskorostnaya built-in angrenaje Shimano (probabil construit în manşon, planetare, auto) se suprapune cu 8-viteză "automată» Lexus LS 600.

Электровелосипед Lexus

Lexus - hibrid biciclete de prestigiu

Planuri pentru producerea unui nou electrice neauzit. Elektrobayk are două moduri de putere «Eco» şi «putere», ale căror nume vorbesc de la sine. Echipat cu recuperare de energie în timpul frânării şi în aval. Motorul este situat în centrul roţii din faţă, de la care acesta din urmă are un aspect hipertrofiate, şi în colaborare cu partea din spate "clasice" unitatea se transformă biciclete în întreg vehiculul care s-ar încadra în holul apartamentului.

Sursă