Limuzina electrică Chreos de la o companie verde

/ Vizionări: 3250

Электрический лимузин Chreos от

 

Construirea maşinilor cu baterii, în ultimii zece ani, a inspirat multe companii în afara industriei auto să-şi încerce norocul lor în crearea unor noi tipuri de vehicule. 

 

Complexitatea proiectării oricărui vehicul care ar corespunde standardelor de pe piețele internaționale majore, cum ar fi Europa și America de Nord, arată că nu multe dintre acestea au obţinut succes în crearea și vânzarea carurilor electrice.

Cu toate acestea, dificultățile nu opresc noi participanţi. De data aceasta despre intenţia sa a declarat compania Silex Power din Malta, implicată în energia verde, care a luat parte la o serie de proiecte, inclusiv privind centralele electrice fotovoltaice, hidrocentrale și centralele electrice eoliene. Compania are reprezentanţe în Italia, Franța, China și Marea Britanie.

Proiectul său auto a fost numit Chreos. Este o mare limuzina de 5.42 metri lungime.

 

Электрический лимузин Chreos от

(imagine: avtomaniya.com)

 

Electrocar pentru un singur pasager (+Video)
Electrocar pentru un singur pasager (+Video)

"Mi-ar plăcea să prezint echipa noastră și maşina nouă creată de noi - un concept pe care îl dorim să-l lansăm în producție în următorii 3 ani, - a declarat directorul general al companiei, Jonathan Grech, - Chreos este un vehicul electric extrem de rapid și puternic, cu o putere de 640 CP și un cuplu de 4400 Nm, un kilometraj de 1000 km și timpul inovator de încărcare mai puțin de 10 minute".

Potrivit companiei, la etapa actuală de dezvoltare, Chreos a fost prezentat ca vehiculul electric echipat cu patru motoare electrice construite în roți, ceea ce ar trebui să permită maşinii să accelereze de la 0 la 100 km / h în 2.9 secunde și a atinge 200 km / h în mai puțin de 6 secunde, precum şi a dezvolta o viteză de top de 300 km / oră. Limuzina va cântări 2200 kg.

 

Caracteristici prealabile:

Putere - 640 CP;

Cuplul - 4400 Nm;

Greutate - 2200 kg;

Lungime - 5420 mm;

Lățime - 2160 mm;

Înălțime - 1480 mm;

Ampatamentul - 3540 mm;

Accelerație 0-100 km / h - 2.9 secunde;

Accelerație 0-200 km / h - 6 secunde;

Viteza maximă (limitată electronic) - 300 km / h;

Gama de mișcare la o singură încărcare a bateriei - 1000 km;

Timp de încărcare a bateriei - mai puțin de 10 minute;

Corpuri de iluminat - Full LED / OLED;

Aranjament - 4-locuri;

Caroseria - fibra de carbon.

 

 

Sursa: energy-fresh.ru