Lipsa de soare împiedicat de lucru creier

/ Vizionări: 3006

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Soare În ultima lună a verii este adesea o plimbare în vreme insorita - oamenii de stiinta au descoperit ca lipsa de lumina soarelui duce la o reducere a funcţiilor cognitive ale creierului.

Cercetatorii de la Universitatea din Alabama folosit datele meteorologice satelitii NASA pentru măsurarea radiaţiilor solare în diferite ţări, şi a analizat apoi starea de sănătate a mai mult de 14 de mii de oameni. Sa dovedit că lipsa de lumina soarelui direct asociate cu probabilitatea de tulburări cognitive şi dezvoltarea de depresie. Această relaţie a rămas semnificativă, chiar şi după ajustarea rezultatelor în termeni de anotimpuri. Experţii au concluzionat că vremea nu are decât o influenţă puternică asupra dispoziţiei noastre, dar, de asemenea, afecta în mod serios functionarea creierului.

psihoterapeuţi americani cred că mecanismele fiziologice care contribuie la depresie sezonieră şi tulburări emoţionale, poate fi, de asemenea, implicate în efectul observat. funcţia cognitivă a fost evaluată prin măsurarea competenţelor de memorie pe termen scurt şi orientare temporală. Ca hormoni serotoninei de reglementare şi melatonină, lumina ultravioleta, de asemenea, afectează fluxul de sânge a creierului şi, astfel, afectează în mod direct activitatea sa, explica neurologi.

Potrivit acestora, clarifica rolul de mediu şi impactul asupra funcţiei de vreme creierul nu poate duce numai la o mai bună înţelegere a bolilor psiho-neurologice, dar va dezvolta, de asemenea, o terapie pentru a îmbunătăţi mentale munca de zi cu zi.

ecoportal.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137