livada de mere din seminţe de

/ Vizionări: 19372

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

livada de mere din seminţe de Vreau să împărtăşească experienţa de bunica mea, care a ridicat domeniul său de gradina din 15 hectar de seminţe de fructe convenţionale.

Scurt fundal. Bunica mea în trecut - constructor. Deseori, ea a trebuit sa lucreze cu echipa pentru a ajunge la şantierele de construcţii de pe aceeaşi cale ferată. În timpul călătoriei care le mananca rar diferite fructe şi seminţe lor au fost aruncate pe fereastră. După mai mulţi ani, ea a observat că, la multe site-uri din jurul trupei trenul a acestor seminţe, au crescut copaci tineri.

După un timp, ea a plantat seminţe în grădina sa din fructul preferat de arbori de gradina diverse (mere, prune, caise, piersici, pere). La ei totul surpriza seminţe încolţite. Un an mai târziu, ea a transplantat unor arbori tineri în alte locuri, iar unele lasat acolo. În anul următor ea a avut din nou transplantat copaci transplantat. Apoi, dupa 5 ani atunci când copacii au început să dea roade, ea a comparat transplantat copaci şi nu transplantat de mere, pietre au fost luate dintr-un singur măr, şi am observat că fructele arborelui transplantat este mai mare şi la baza trunchiului nu este de creştere.

Istoric vorbind, în satul din cauza unor probleme au încetat pentru alimentarea cu apă pentru plante udare, astfel încât bunica mea de ani de zile nu mulţi la apă gradina (apa de băut şi de spălat a trebuit să se aşezare în butoaie). În plus, în ultimii ani, perioada de primăvară-toamnă este aproape nici o ploaie (1-2 ploi scurte pentru întregul sezon). Dar, în ciuda acestui fapt, sa mere zemoase, astfel, că, dacă o bucată de măr, apoi acest loc va picura picături de suc.

Mai degrabă, sentimentul lipsei de umiditate, radacinile de copaci s-au grabit ca profund posibil stratul acvifer, mai degrabă decât să rămână pe suprafaţă, după cum este cazul cu irigaţiile artificiale. De-a lungul vieţii mele am mancat mere, cum ar delicioase numai de la ei.

Apple coace fructe foarte mult, dar copacii transplantat, după cum am menţionat mai devreme, fructe mai mari, şi de unele ramuri nu menţină o astfel de greutate şi de pauza (cred că nu a fost în valoare de copaci mea replanta bunica ar lasa toate fructele de dimensiune normală). Apropo, bunica nu se pulveriza copaci, astfel încât în anii secetoşi veni vizavi wormy mere, dar cu recolta - pentru a se plâng de o wormy câteva mere.

Gradina din seminţe de mere
De multe ori am auzit ca fructele de meri cultivate din seminţe, gust, acru, şi foarte mici. Judecand dupa experienta de bunica mea - este un mit.
În cele din urmă, vreau să menţionez nuci în creştere în grădina ei. Mulţi dintre ei pune ... ciori. Evident, acestea au fost resturi de masa lor.
Nevidomy Alexander
Kiev, 2005


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.