Live Vitaminka

/ Vizionări: 4820

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

seminţe de floarea-soarelui Problema lipsei de vitamine în zonele urbane este întotdeauna acută. Va oferim un simplu si accesibil mod foarte pe tot parcursul anului au pe masă, acest depozit de vitamine - varza de floarea-soarelui.

Multi au auzit despre beneficiile de răsaduri de grâu, de grâu, dar are un gust specific, şi aspectul ei ... ei bine, cel puţin, butasi de floarea-soarelui inferioare. Tehnologia este după cum urmează:

1. Ia seminţele de floarea soarelui simple (NU prajit!), Am pus într-un borcan de sticlă, umple cu apă, se acoperă cu un capac etanş şi a pus într-un loc întunecos, la temperatura camerei.

2. A doua zi, seminte, umflate, iar unele au aparut deja varza - se toarnă apa din borcan, închideţi capacul din nou, şi din nou într-un loc întunecos.

3. În a treia zi, aproape toate seminţele au varză - este timp pentru a le planta in sol. Ia caseta de la sol, turnând un strat subţire de seminţe de floarea-soarelui din borcan, sus presara uşor teren, astfel încât să nu uscare la aer. Şi ape.

4. Pune caseta de pe pervazul ferestrei şi asiguraţi-vă că terenul nu a fost uscat în sus - Turnaţi uneori.

Cu câteva zile va avea un frumos pete verzi cu frunze de varză foarte Cotyledon. Sigur de a le mancam mai bine o singură dată, înainte de apariţia de frunze adevărate. În acest moment îngrăşa răsaduri, suculenta, chiar un pic gras, gorchat uşor, dar au un gust pronunţat de seminţe de floarea-soarelui.

Şi ceea ce pare frumos, cu o cutie verde pe un fundal de zăpadă iarna a acoperit ferestrele!

Elena Kulchenko

Sursa Skazka.nsk.ru