Locuitorii uimitori a grădinei. Dăunătorii (Video)

/ Vizionări: 1974

обитатели сада

 

De obicei, avem o atitudine foarte serioasă față de grădinile sale. Am investit într-însele o mulțime de bani, efort, și ne așteptăm la o recoltă bună, și nicidecum nu dorim s-o împărtășim cu ”paraziții”. Dorința de a ține situația sub control poate devini chiar o obsesie. Cu cât mai tare vom încerca să controlăm situația, cu atât mai mult vom simplifica și sărăci ecosistemul.

Locuitorii uimitori a grădinei. Gradina pe timp de noapte (Video)
Locuitorii uimitori a grădinei. Gradina pe timp de noapte (Video)

Iar cu cât mai mult vom simplifica sistemul, cu atât mai evadat de dăunători va fi acesta, căci o grădină ideală, din punct de vedere al grădinarului, nu poate ține piept invaziei ”paraziților” – într-însa nu există concurență, insecte prădătoare și așa mai departe. Pentru a reduce oarecum numărului de dăunători, aveți grijă de o diversitatea de specii în grădină.

S-ar părea că grădina noastră este formată exclusiv din plante. Însă dacă ne uităm mai atent, găsim mii de creaturi mici, care în fiecare zi luptă pentru viață și sunt implicate în drama mare regizată de natură. Tehnologiile moderne permit spectatorului să se simtă în mijlocul acțiunii și să descopere microcosmul uimitor, care a fost întotdeauna la o aruncătură de băț.

 

 

Sursa: megogo.net

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137