Locuitorii uimitori ai grădinii. Imitatorii din grădină (Video)

/ Vizionări: 1862

Удивительные обитатели сада

 

Se consideră că ochii noștri ne arată ceea ce este în realitate. Dar când ne uităm prin grădină, de multe ori ne convingem de faptul că lumea este plină de înșelăciune. Multe creaturi sunt obligate să pretindă a fi ceea, ce nu sunt. Uneori o fac în scopul de a se proteja, uneori - pentru a obține superioritate asupra altora. Din punct de vedere al supraviețuirii, onestitatea nu e cea mai bună politică. Uneori are sens să recurgi la înșelăciune. Locuitorii din grădină tuturor speciilor și genurilor încearcă să emită sunete străine, să pară altceva, și chiar să miroase a altceva. Lumea grădinii este plină de imitatori.

S-ar părea că grădina noastră este formată exclusiv din plante. Însă dacă ne uităm mai atent, găsim mii de creaturi mici, care în fiecare zi luptă pentru viață și sunt implicate în drama mare regizată de natură. Tehnologiile moderne permit spectatorului să se simtă în mijlocul acțiunii și să descopere microcosmul uimitor, care a fost întotdeauna la o aruncătură de băț.

 

Sursa: megogo.net

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137