Lucrand in gradina este un instrument eficient împotriva depresiei, spun psihologii suedeză

/ Vizionări: 3294

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

grădină
Munca in gradina este un instrument eficient împotriva depresiei. Acestea sunt rezultatele curs de reabilitare, care a petrecut ultimii şapte ani, în universitate agricole în oraşul Alnarp.

Începând cu anul 2002, ratele de gradina terapie au fost 120 de persoane diagnosticate cu depresie ca rezultat al pierderii de forţă "şi" depresie asociate cu stresul. Trei din patru s-au întors la şcoală sau la locul de muncă.

Durata tratamentului gradina - 12 săptămâni. În plus faţă de lucru în aer liber, participanţii vorbesc regulat cu un psiholog, şi mergi la gimnastica medicala.

După cum se menţionează într-un interviu cu nyuheter Dagens "profesor de arhitectura peisagistica si ecopsychology Patrick Grand Prix, există trei explicaţii pentru" miraculoase "proprietăţile de lucru în grădină. În primul rând, natura activităţii crescut de celule ale creierului, stimulează simţurile. În al doilea rând, acest lucru ne ajuta sa se relaxeze, se simtă în siguranţă şi reduce cantitatea de hormoni de stres. În al treilea rând, natura aflux de impresii este mai mică decât cea promovează relaxare. În condiţiile moderne, creierul uman este supus la excesul de impresii, cu care este dificil de manevrat.

În prezent, Universitatea planurile de psihologi pentru a stabili noi grupuri. În viitor, tratamentul gradina va fi oferit de asemenea la pacienţii cu diagnosticul de accident vascular cerebral "şi" autism ".

AMI-tass.ru