Lui prima statie de energie solara se pregăteşte să lanseze compania Stirling Energy

/ Vizionări: 4038

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"Mi-ar pune banii în soare şi energia solară. Ce sursă de energie! Cred că nu ar trebui să aştepte până când petrol şi cărbune a alerga înainte îl cunoaştem 1931. "Thomas Edison.

Солнечная энергетика

Cred că ar trebui să fie amintit că acelaşi vechi Edison a avut dreptate la urma urmei, soarele pentru o zi trimite pe Pământ la fel de mult energie, ca omenirea consumă pe an. În plus, este Soarele este principala sursă de toate celelalte surse de energie de pe Pamant, cu excepţia, poate, energia nucleară.

Se pare că până la sfârşitul acestei luni vom vedea lansarea unui alt fermă solare pe Stirling compania energetică Sistem. 22-01 Stirling Energy System cu partenerul său compania Tessera solare planuri de a lansa primul proiect pilot, care va utiliza dezvoltarea SES SunCatcher - placa solare.

Design neobişnuit de generatoare solare al companiei constă în faptul că energia utilizată pentru a genera o auto-conţinute componente executate în formă de antene parabolice, care se axează reflecta lumina soarelui pe receptorul este situat direct în faţa plăcuţei de înmatriculare. Receptorul este un convertor de energie termică concentrat lumina solară în energie electrică. Design-ul exterior foarte mult seamănă cu o antena radar şi, de asemenea, ca o antenă se poate roti la unghiuri diferite pentru a orizontului şi în jurul axei sale de urmărire a circulaţiei soarelui pe cer.

Noi centrale electrice solare în Peoria, Arizona (SUA) va fi format din 60 "farfurioare solare", care va elibera 1.5 MW de energie curată. După testarea cu succes a acestei plante noi Compania intenţionează să înceapă construirea de puternic industria energetică mai mare din California, cu o capacitate potenţială de 900MVt.

Солнечная энергетика

Fondată în 1996, în Arizona, compania Stirling Energy a dezvoltat o antena de 25 kW solare-ing, care, pentru producerea de energie folosind principiul motorului Stirling, inventat de un secol în urmă. Particularitate a acestui motor este de faptul că gazul, spre deosebire de motorul cu combustie internă, circulă în motorul într-un ciclu închis, încălzit la lumina soarelui se concentreze site-ul şi răcire, ceea ce face de lucru pe rotaţie a arborelui motor. excesul de căldură este derivat folosind radiatorului ca un radiator auto. de Helio-termică (conversia energiei solare în energie termică) tehnologii energetice Majoritatea utilizarea razele soarelui pentru a încălzi fluidul, ceea ce duce în rotaţie a turbinei. Noul design utilizează un motor cu piston şi gaze naturale în acest scop, ceea ce face ca generator de linişte, compact şi foarte eficient.

Putem fi încrezători pentru viitorul energetic american. Sperăm că vom vedea introducerea de noi tehnologii energetice pe teritoriul CSI, şi putem reduce dependenţa de combustibilii fosili.

Sursă