Mai bine Republica Moldova

/ Vizionări: 5990

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Combustibil bio-100 "pentru staţiile Cernăuţi produsă în Moldova. Pentru producţia economică a acestui combustibil în Ucraina sunt necesare modificări legislative pentru conferinţă. Ti-am spus apăsaţi o, a declarat directorul executiv al Strategiei Energetice şi biotehnologie "Michael Labutin.

Ca LigaBusinessInform corespondent, CEO remarcat faptul că iniţial, în anul trecut, "Bio-100" a fost efectuat la o spirtkombinatov locale. Cu toate acestea, din cauza "incoerenţa companiile cu o structură de guvernare, producţia de acest tip de carburant în Ucraina a avut la rândul său, şi pentru a trece în Moldova.

Michael Labutin remarcat că societatea "strategie energetică şi biotehnologia oferă o mare de petrol modele de rafinare de integrare şi de alcool industrii pentru producerea de combustibili alternativi, dar pentru a rula aceste modele Co-producţie nu permite legislaţia imperfectă în acest domeniu. În special, în funcţie de manager de top, trebuie să fie norme armonizate la locul de muncă în departamentul de administrare accizelor.

Amintească faptul că în aprilie, în Cernăuţi din Ucraina a început prima staţie de benzină de specialitate biocombustibil, astăzi numărul de staţii de bio-gaz au crescut la 10. La posturile de pus în aplicare două tipuri de carburant realizate din materiale biologice: benzină cu cifră octanică ridicată analogic - combustibil, Bio-100 "şi motorină (DF) - biodiesel.
http://www.neftegaz.ru/news/view/81047

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137