Maici sa mutat la ekomonastyr

/ Vizionări: 3334

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Casa a fost construită din lemn, selectate cu cel deteriorare a mediului. Se foloseşte apa de ploaie reciclate, şi cazan de apă încălzită torta.

Superior Andrea Savage (interesant: Savage - în limba engleză "sălbatic -." Notă.. AUT) a declarat că extravaganţa prezenta la locul lor de reşedinţă - o cladire veche victoriană - contrar principiilor monahismului.
"Aici avem un imens cameră, am arunca mii de lire sterline cu privire la conţinutul acesteia şi de ulei de încălzire şi gaze, dăunătoare mediului. Noi trebuie să ducă un mod de viata monahala, dar de fapt sunt angajate în deşeuri.

Când construit Stenbrukskoe Abbey, incalzire nu exista. Nu a fost o singură coloană de apă, şi băi nu a fost deloc. De atunci, sala a fost convertit, dar este încă prea mare pentru noi, si pe langa, nu vrem să fie compus din membri ai muzeului. "

Sora Maria este acum 79, ea a intrat într-o mănăstire de la vârsta de 18 de ani: "Eu nu sunt rău să plece Stenbruka. De-a lungul anilor, satul a crescut în jurul nostru şi ce în ce mai zgomotoase. Loc nou este mult mai silenţioase şi mai liniştite. Din fericire, vom răspunde la spiritul său.

http://www.chaskor.ru/n.php?id=1646