Mănânci un fruct pentru vara?

/ Vizionări: 5582

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Din cauza secetei în Moldova, o penurie de legume şi fructe. În acest sens, deputatul din Republica Moldova a avut un mic sondaj.

Constantin STARYSH, autor şi gazdă de "rezonanta", canalul "Moldova1": - Nu am timp. În acest an, să mănânce fructe, trebuie să mă duc după ei în altă ţară.

Csoka Ion, presedintele Asociatiei de grădinari, grădinari "Demeter": - o mulţime de a avea doar acele fructe care el însuşi a avut de rasă. Şi restul doar "pe dos" - preţurile nu permit să cumpere cum vrea el.

Vladimir TSINKLER, legenda a fotbalului moldovenesc: - In aceasta vara nu mănânce fructe. scump Groaznic! Am mâncat cireşe, a fost. Sunt utile pentru caise articulaţii, dar în acest an aproape că nu exista.

Natalia Kravchenko, profesori de primar: - Nu că nu am mancat, familiei mele şi zmeură, de exemplu, nu cumpara. Foarte preţurile ridicate in acest an. Poate în următorii a prinde din urmă.

James Spector, director al pieţei "Negustory: - Indiferent de cultură, eu nu mănânc fructe. Eu nu pot, deşi foarte mult.

Geta Burlacu, cântăreţ: - Am mancat o multime de fructe, deşi este costisitoare. Dar noi "navitaminizirovalis" pentru întregul an.

Eugene Uzun, un medic de familie: - Nu, desigur! Bun lucru pe care părinţii mei au o gradina, pentru ca am savurat de fructe. În caz contrar, mi maternitate 160 de lei (eu sunt acum acasa cu copilul) nu este sa cumperi deosebit de căpşuni, zmeură şi piersici privire la aceste preţuri nebun ...

Ivan Juran, avocat: - În acest an, salariul de avocat în statul nu poate mânca fructe şi legume. mele preferate de fructe - caise - am în acest an nici măcar nu a încercat.

Anton, cititor "KP": - I-am cumpărat fructe pentru copii. Dar soţia mea şi nu am umple. Soţie pe de altă parte, în preţuri ridicate şi pentru a găsi ceva pozitiv: compoturi poftă de mâncare, nu va fi pe căldură, cum ar.

Va oferim vizitatorilor ecology.md alăture sondaj şi lăsaţi comentarii.