Măr verde: eco-masina, care curăţă aerul de oraş.

/ Vizionări: 13880

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Măr verde: eco-masina, care curăţă aerul de oraş

Recent, concurs organizat de Local Motors, a fost prezentată o mulţime de concept car de viitor. Dar cea mai mare atenţie a fost unul dintre ei - elegant şi atractiv, masina eco-măr verde . Salonul calculate pentru trei persoane, acum o poveste veche, iar prizele de aer ar trebui să acorde o atenţie. In interiorul prizelor de aer sunt turbine mici, care produc energie electrică în conducere, dar cel mai interesant, producţia de prizele de aer sunt instalate filtre speciale, care purifica aerul de oraş!

Măr verde: eco-masina, care curăţă aerul de oraş

După o astfel de abordări sunet ecologic la alte masini concept nu mai sunt atenti. În primul rând, eco-masina măr verde are un design modern, care va ca majoritatea locuitorii din mediul urban. În al doilea rând, este suficient de compactă pentru a fi masina de oras perfecta. În al treilea rând, este foarte convenabil situat acumulator care să faciliteze întreţinerea lor. În al patrulea rând, această maşină va face orasului un aer mai curat!

Suntem incantati cu conceptul de a folosi prizele de aer pentru a îmbunătăţi mediul urban. În sfârşit, maşini, care mai mult de o sută de ani a fost o sursă de poluare în noul secol va transforma într-purificatoare de aer.

Ideea este deja plutea în minţile de proiectanţi şi constructori, şi găseşte aplicarea în masini concept. Următorul pas - activitatea echipelor de inginerie, şi pot fi puse în practică!
Măr verde: eco-masina, care curăţă aerul de oraş

Eco-way.org