Marea Britanie are prima sa Lighthouse casa complet ecologice.

/ Vizionări: 12790

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

acasă

Casa Farul, a prezentat la expoziţia OFFSITE2007, îndeplineşte aproape toate cerinţele pentru construcţia de mediu prietenos, potrivit publicaţiei Inhabitat. Numărul de substanţe nocive eliberate în atmosferă le este redus la zero. Astfel, el a devenit primul ecologice de start pe deplin în Regatul Unit.

Proiectul are firma de arhitectura Sheppard Robson, împreună cu firme Arup şi Kingspan Off-site-ului. 2,5-etaje Lighthouse zona este de aproximativ 100 de metri pătraţi. Pentru a conserva energia termică utilizată panouri termoizolante structurale, acoperiş instalate celule fotovoltaice pentru a genera electricitate. Cazare camere la primul etaj permite utilizarea cea mai eficientă de iluminat natural al spatiu de lucru superior.

Se estimează că noile cerinţe de construcţie va fi obligatorie pentru toate casele ridica în Regatul Unit până în 2016. Ca raportate anterior, autorităţile intenţionează să înceapă construcţia a cinci "eco-oraşe", care va ajuta la reducerea deficitului de locuinţe. Aproape o sută de mii case să fie echipate cu panouri solare si mori de vant. Prima eco-oraşe vor fi construite în Cambridgeshire.