Masă rotundă WWF şi Ecolounge despre ziaristica verde

/ Vizionări: 2938

Masă rotundă WWF şi Ecolounge despre ziaristica verde

Marţi, în cafeneaua "Lacul lebedelor", în Grădina Neskucinâi (Moscova), a avut loc cea de-a doua şedinţă Ecolounge din această lună. Ea a fost dedicată relansării ziarului din Internet Panda Times, patronat de sucursala rusă a WWF, şi jurnalismului verde în general. Pe iazul Goliţân înotau lebede albe, la masă a fost servită limonada de firmă "Ozerovski", oaspeţii se înfăşurau în pături. A fost răcoare şi interesant.

Masă rotundă WWF şi Ecolounge despre ziaristica verde

Ca de obicei, au ţinut cuvântări: redactorul şef al Panda Times Anton Komolov. El a vorbit despre semnificaţia proiectului, necesitatea creării spaţiilor verzi în mass-media şi a sensibilizării mediului de afaceri şi a societăţii. Si apoi, mult timp a răspuns la întrebări.

Alexander Barsukov, vice-preşedinte al mediului din "Tetra Pak", unul dintre sponsorii Panda Times, a vorbit despre contribuţia societăţii în promovarea  procesului de reciclare în Rusia şi alte iniţiative verzi ale Tetra Pak . Redactorul Agenţiei  "Novosti" şi columnist-ul (engl. column  — autorul, care conduce personal coloana, secţiunea în orice publicaţie, sau este unul dintre colaboratorii permanenţi - trad.) la Panda Times, Igor Iermacenkov, – despre estomparea termenului "ecologie" şi cât de important este pentru jurnalistul verde să utilizeze corect terminologia.

Apoi, seara a continuat lin în Ceainăria nr.1 şi acolo s-a încheiat într-un nor de fum de narghilea. Următorul EcoLounge oficial  va avea loc în toamnă. Ca întotdeauna, ar trebui să fie interesant.

 

Sursa: thegreenville.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137